Αρετή Κετιμέ: ”Δεν αισθάνομαι καταξιωμένη”

Η Αρετή Κετιμέ μια σεμνή,ταπεινή παρουσία στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής αλλά και μία ταλαντούχος μουσικός, μετράει πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό της, που σίγουρα ζηλεύουν πολλοί στην ηλικία της. Σε μία σπάνια συνέντευξη στο Bizznews.gr


Η Αρετή Κετιμέ μια σεμνή,ταπεινή παρουσία στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής αλλά και μία ταλαντούχος μουσικός, μετράει πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό της, που σίγουρα ζηλεύουν πολλοί στην ηλικία της.  Σε μία σπάνια συνέντευξη στο Bizznews.gr και τον Σπύρο Καλαματιανό.             
                         
Τι είναι αυτό που θυμάσαι από τα πρώτα σου βήματα;  Το πόσο μουσική υπήρχε στη ζωή μου,από μαθήματα,ακρόαση ,    γλέντι,εξερεύνηση σε κασέτες και cd.
deite-poso-megalose-i-areti-ketime-300
Ποιές συμβουλές είναι αυτές που κρατάς; Αυτές που τρέφουν καλοσύνη & αγάπη.Και είναι από ανθρώπους,αληθινούς.
25 χρόνια στον χώρο της μουσικής τι κρατάς και τι πετάς;
Δεν είναι ακριβώς τόσα, γιατί δεν έμαθα να παίζω μουσική από βρέφος ,χαχαχα! Τίποτα δεν πετάω όλα γίνονται για κάποιο λόγο.
Πόσο δύσκολος ήταν ο δρόμος της καταξίωσης;  
Δεν αισθάνομαι καταξιωμένη.
Υπήρξε κάποια στιγμή που ένιωσες να αδικήσει;
Πάντα μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο,αλλά ευτυχώς ‘’ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο’’.
Πιστεύεις ότι λαϊκό-παραδοσιακό τραγούδι περνάει κρίση;Όχι ,αυτά τα είδη πάντα δεν είναι ευρείας κατανάλωσης, άρα η συγκεκριμένη μουσική Δεν έχει τέτοιου είδους άγχη .Ευτυχώς.
images1
Πως κρίνεις τα talent show;  Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, για κάποια παιδιά είναι η αρχή.
Πως ένιωσες τότε που γινόταν τα επεισόδια και αυτό  το μένος προς τον Γιώργο Νταλαρα;                                                            Άσχημα ,πολύ χάλια, γιατί ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης μαζί με μια παρέα,αποτελούν την νεότερη μουσική ιστορία της Ελλάδας.
Ποια συνεργασία θέλεις να κάνεις και δεν έχεις κάνει ακόμα;  
Δεν ξέρω συνήθως δεν κάνω σχέδια.
index
Πες μας τα μελλοντικά επαγγελαμτικά σου βήματα;  Θα παίξω μουσική στη θεατρική παιδική παράσταση ‘’Ερωτόκριτος & Αρετούσα’’στο θέατρο κάππα. Και το Φεβρουάριο του 2015 θα κυκλοφορήσει ένα τραγούδι με τον Shantel.Σε μουσική και στίχους δικά μας ,πρόσφατα κάναμε και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!