Απόστολος Γκλέτσος: ”Θέλουμε να μπει μια Τελεία σε όλο αυτό που ζούμε”

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο Πρόεδρος του Κόμματος ΄΄Τελεία ΄΄Απόστολος Γκλέτζος μιλάει στοBizznews.gr και τον Σπύρο Καλαματιανό.


Λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο Πρόεδρος του Κόμματος ΄΄Τελεία ΄΄Απόστολος Γκλέτσος μιλάει στο Bizznews.gr και τον Σπύρο Καλαματιανό.

-Ποια ήταν η βασική σας ανάγκη για να ιδρύσετε το ΄΄Τελεία ΄΄;         

Η κατάσταση που υπάρχει σήμερα, η οποία δεν χρειάζεται να σας την περιγράψω την ξερετε όλοι,ο κόσμος που υποφέρει,τα 5.000.000 Έλληνες που ζεί κάτω από το όριο της φτώχειας,οι επενδυτές – επειρχηματίες που δεν επενδύουν τα λεφτά τους άρα αυτά τα 5.000.000 δεν θα βρουν εύκολα δουλειά και το ότι υπάρχει ένα κόμμα που ανεβαίνει σταθερά και θέλει την εξουσία, μιλάμε για το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του τον Τσίπρα, που τάζει σε όλους τα πάντα, με τέτοιο τρόπο που δίνει να καταλάβει στον καθένα ότι δεν είναι σοβαρός.

Έτσι δημιουργήθηκε η ανάγκη όλοι εμείς που έχουμε ένα βιογραφικό δουλειάς ,(μιλάμε για το Τελεία και τους συνεργάτες μου) έχουμε ένα βιογραφικό διοίκησης σε έναν δήμο νεκρό, που τον πήραμε και τον αναστήσαμε,μας δημιουργήθηκε η ανάγκη να πούμε είμαστε παρόντες στην πολιτική σκηνή του τόπου,μήπως και καταφέρουμε και κάνουμε κάτι για να διορθώσουμε την τραγική κατάσταση την οποία ζούμε. Θέλουμε να μπει μία Τελεία σε όλο αυτό.

Πως βλέπετε τις δημοσκοπήσεις που άλλες σας έχουν  στο 1,5 ή στο 2,5 και άλλες οριακά στη Βουλή;     

Στην Τελεία δεν μας απασχολούν οι δημοσκοπήσεις, εμείς βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε έντιμα τον προεκλογικό μας αγώνα,βλέπουμε τον λαό που όπου και αν πάμε μας στηρίζει και μας αγκαλιάζει,πιστεύω ότι την ημέρα των εκλογών η Τελεία θα έχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

1

Πρόσφατα στην Κέρκυρα είχατε ένα ατυχές συμβάν με Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τι έχετε να πείτε γι΄αυτό;     

Δεν έχω να πω κάτι,ο κόσμος είδε τη έγινε εκείνη την μέρα και τα συμπεράσματα δικά σας. Αν είναι να κυβερνήσουν την χώρα έτσι τι να πω;

Εάν καταφέρετε και μπείτε στην Βουλή και σας προταθεί συνεργασία από κάποιο πολιτικό κόμμα,ποιες θα είναι οι κινήσεις σας;    

Θα θέσουμε τα προα πετούμενα,τα οποία προα πετούμενα είναι εάν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, θα κάνουμε κυβέρνηση με ψήφο ανοχής αλλά με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής όχι τον κ.Τσίπρα για τους λόγους που σας είπα παραπάνω.Ένα από αυτά που θα ζητήσουμε είναι η μείωση των χρημάτων των Βουλευτών στο 50%.Όπως κ.α πολλά που θα τα βρείτε στο site μας και τις ομιλίες μου,όπως και τον συνεργατών μου,πάντως θα είναι δίκαια για τον Ελληνικό Λαό και πάνω από όλα υλοποιήσημα.

Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι λένε ότι οι Ηθοποιοί και γενικότερα οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να ασχολούνται με τα κοινά και αν το κάνουν,το κάνουν για να έχουν μόνιμη χρηματική απολαβή κτλ. Τι τους απαντάτε;       

Δεν έχω τίποτα να πω σε αυτό. Στα ψηφοδέλτια μας τα οποία όπως γνωρίζετε έκλεισαν είδατε μέσα την κ.Κατερίνα Στανίση που αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την συμπόρευση μαζί μας,όπως και δύο μικρότερης εμβέλειας καλλιτέχνιδες και λέω μικρότερης εμβέλειας διότι ηλικιακά είναι μικρές και δεν έχουν προλάβει ακόμα να κάνουν πολλά πράγματα στον χώρο(μία τραγουδίστρια και μία ηθοποιός)οι οποίες (όπως και η κ. Στανίση φυσικά) έχουν θέση στον πολιτικό χάρτη του τόπου, διότι είναι πολύ αξιόλογες,με ήθος αξίες κτλ.

Οι καλλιτέχνες μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά.

upl54ac12f56b2e4

Κλείνοντας θα ήθελα να πείτε στους αναγνώστες μας                                                                                                για ποιο λόγο να ψηφίσουν ΄΄Τελεία΄΄;       

Όλα τα κόμματα από το ποιο μικρό μέχρι και το ποιο μεγάλο έχουν βιογραφικό.Τα κόμματα όπως είναι το δικό μας,που δεν έχουν καταμετρηθεί και δεν έχουν μπει στην βουλή,δεν έχουν δοκιμαστεί,έχουν το βιογραφικό του αρχηγού και των συνεργατών του.Εμείς καταθέτουμε τα βιογραφικά μας, τα οποία έχουν να κάνουν με μία δουλειά και έναν κύκλο ζωής και είναι και βιογραφικά που ανέστησαν ένα δήμο.

Οι περισσότεροι από αυτούς που μας κυβέρνησαν δεν έχουν κανένα βιογραφικό δουλειάς, μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, κάποιοι που βγαίνουν από τα καινούργια μικρά κόμματα και λένε αυτά που λένε, βλέπε Σταύρο Θεοδωράκη που το βιογραφικό του λέει ότι έστηνε ρεπορτάζ(ο Τριανταφυλλόπουλος το λέει όχι εγώ), ότι δεν πάει δίχως αμοιβή ούτε στο περίπτερο (δήλωση Τζίμη Πανούση) και λέει ψέμματα στον κόσμο, άλλα κόμματα όπως ο κ. Κουβέλης όπου οι δηλώσεις του και οι πράξεις του φτάνουν στα όρια της αναξιοπρέπειας και γενικά η ΝΔ έχει το βιογραφικό της, το ΠΑΣΟΚ έχει το δικό του βιογραφικό, ο κ.Παπανδρέου μας εκτέλεσε στα έξι μέτρα με το δικό του βιογραφικό, ο κ. Τσίπρας δεν έχει βιογραφικό αλλά δημιουργεί βιογραφικό,στο δρόμο προς την πρωθυπουργία λέγοντας ψέμματα στον κόσμο.

Εμείς λέμε είμαστε αυτοί και το ρίσκο της ψήφου μειώνεται κατά πολύ βλέποντας τα δικά μας βιογραφικά.

stin-teliki-eutheia-gia-tin-teleia-o-gkletsos.w_hr

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!