Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η Sinead O’Connor

Το ανάρτησε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ


Η διάσημη Ιρλανδή τραγουδίστρια, Sinead O’Connor, εντοπίστηκε στο ξενοδοχείο της στην Ιρλανδία και είναι ασφαλής, σύμφωνα με πληροφορίες. Η ανησυχία ξεκίνησε το προηγούμενο βράδυ, στις 29 Νοεμβρίου, όταν ανέβασε ένα status στο facebook που πολλοί έξέλαβαν ως ανακοίνωση ότι θα αυτοκτονούσε. Έγραφε ότι έχει πάρει υπερβολική δόση, ενώ συνέχιζε: «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποκτήσεις σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι. Είμαι σε ένα ξενοδοχείο στην Ιρλανδία και έχω δώσει ψεύτικο όνομα». Δεν ήταν σίγουρο αν η O’Connor ήταν αυτή που έγραψε το status, αλλά η σελίδα ήταν το επίσημο facebook της.
Τo status της Σινεάδ O’Connor:

«Υπάρχει όριο στο τι αντέχει μια γυναίκα. Ό,τι μου συνέβη αυτή την εβδομαδα ήταν απίστευτα σκληρό. Από τον σύζυγό μου, την οικογένειά μου, απ” τον St Pats και την αστυνομία, απ” τον γιο μου, Τζέικ και από τον Donal Lunny και την Angela Singleton, από την κοπέλα του γιου μου, τους φίλους του…. μετά από όλα όσα έχω περάσει και όσα αναγκάστηκα να περάσω μόνη μου από την εγχείρηση στις 26 Αυγούστου. Ή απ” όταν ο Σέιν αρρώστησε τον Μάρτιο. Αυτή η εβδομάδα με διέλυσε. Το ότι κρατάνε μακριά μου τα μωρά μου χωρίς λόγο οι πατεράδες τους, Frank και Donal και η υπόλοιπη οικογένεια, είναι τεράστιες προδοσίες. Και αυτό γίνεται από την εγχείρηση. Οι δύο τελευταίες νύχτες με κατέστρεψαν. Πήρα υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποκτήσεις σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι, είμαι σε ένα ξενοδοχείο, κάπου στην Ιρλανδία, με ψεύτικο όνομα. Αν δεν ανέβαζα αυτό, τα παιδιά και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν. Θα “μουν νεκρή για μέρες ακομα, αφού κανείς τους δεν ασχολείται με εμένα ούτε για ένα λεπτό. Θα μπορούσα να είμαι νεκρή ήδη μια βδομάδα και δεν θα το ήξεραν. Γιατί, όπως φαίνεται, είμαι ένα σκουπίδι και μου αξίζει να με εγκαταλείπουν και να μου φέρονται χάλαια όταν έχω μόλις αφαιρέσει τη μήτρα και τις ωοθήκες μου και το παιδί μου είναι βαριά άρρωστο. Είμαι τόσο κακή μητέρα και άνθρωπος, που μου αξίζει να είμαι μόνη μου. Κλαίγοντας για βδομάδες. Και να μου λένε όλοι να πάω να γαμ***. Είμαι αόρατη. Κανείς δεν νοιάζεται για μένα ούτε λίγο. Κανείς δεν έχει έρθει κοντά μου. Έχω πεθάνει ένα εκατομμύριο φορες ήδη από τον πόνο. Οπότε ναι… Οι ξένοι με συμπαθούν… αλλά η οικογένειά μου δεν μου δίνει καμία αξία. Δεν θα ήξεραν ότι ήμουν νεκρή για βδομάδες, αν δεν τους ενημερώνα μόλις τώρα. Συγχαρητήρια, με ξεφορτωθήκατε. Συγνώμη που δεν το έκανα νωρίτερα. Είμαι χαζή. Όταν σχεδιάζατε να πάρετε τα μωρά μου μακριά μου, φανταζόσασταν ότι θα έχανα τα λογικά μου; Ότι θα ήταν η τελευταία σταγόνα; Γιατί πώς θα εξηγήσετε ότι πέθανα; Πείτε την αλήθεια. BARRY… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ. Δεν μπορώ να παίξω τουίστερ. Τα παιδιά μου δεν νοιάζονται αν ζω ή αν πεθαίνω έτσι κι αλλιώς. Ούτε νοιάζονται οι πατεράδες τους. Θα “ναι ολοι καλύτερα. Μην το ξανακάνετε αυτό σε κάποια γυναίκα. Ας γίνει το μάθημά σας. Άντεξα όταν το έκανε ο John Waters.. Δεν θα αντέξω τώρα που το έκανε ο Jake».

Το παρελθόν της O’Connor
Η O’Connor αντιμετώπιζε προβλήματα με τον πατέρα τον παιδιών της, Donal Lunny και και κινδύνευε να χάσει την κηδεμονία τους. Η ίδια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι έπασχε από διπολική διαταραχή, ενώ είχε αποπειραθεί ξανά να αυτοκτονήσει το 1999. Πρόσφατα είχε αναιρέσει τη δήλωσή της, λέγοντας πως είχε είχε γίνει λάθος διάγνωση. Τον Αύγουστο υπέστη υστερεκτομή, δηλαδή αφαίρεση της μήτρας, γιατί αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Σχολίαζε στο facebook καθ” όλη τη διάρκεια της επέμβασης και φαινόταν να το αντιμετωπίζει με θάρρος και χιούμορ.
πηγή mihanitouxronou.gr


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!