Απολαυστική η Ζωή Λάσκαρη: «Με κρατάνε ζωντανή τα μποτοξάκια»

Η χορευτική παράσταση «Inside Us», την οποία σχεδίασε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έκανε πρεμιέρα και από αυτή ήταν αδύνατο να λείπει η μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη.


Η χορευτική παράσταση «Inside Us», την οποία  σχεδίασε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έκανε πρεμιέρα και από αυτή ήταν αδύνατο να λείπει η μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη.

Η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός έκανε δηλώσεις και στο πλευρό της βρίσκονταν οι καλοί της φίλοι, Ηλίας Ψινάκης και Νόνικα Γαληνέα.

Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και για την παράσταση της κόρης της. «Δεν με άφησε να δω τις πρόβες, αλλά με άκουσε σε κάποια πράγματα… είμαι περήφανη για την κόρη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια λοιπόν, ερωτήθηκε για το μυστικό που τη διατηρεί έτσι ζωντανή. Η απάντησή της ήταν κυριολεκτικά αποστομωτική. «Ε…τα μποτοξάκια…», είπε η Ζωή Λάσκαρη ξεσπώντας στη συνέχεια σε γέλια.

Ωστόσο διευκρίνισε πως τα μπότοξ είναι στην εμφάνιση, ενώ η εσωτερική της φρεσκάδα έρχεται από μέσα της και βρίσκεται στην ψυχή. Μάλιστα, δεν δίστασε να συμπληρώσει με χιούμορ: «Εγώ είμαι πιο μικρή και από τις δυο μου τις κόρες γιατί είναι και οι δύο αρκετά συγκρατημένες».

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!