Αποκλειστικό: Ο Αλέξανδρος Ρήγας συζητάει με Κυριάκο Μητσοτάκη για να κατέβει στην πολιτική

Ο Αλέξανδρος Ρήγας συζητάει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έτσι ώστε να πάρουν από κοινού την απόφαση να είναι δίπλα του στο κόμμα !!


Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι Έλληνας ηθοποιός και σεναριογράφος, αλλά και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στην Αθήνα και  Σπούδασε στη Φιλοσοφική Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1990.

Ταλαντούχος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς τηλεοπτικών και θεατρικών επιτυχιών τα τελευταία χρόνια. 

Ο Αλέξανδρος Ρήγας συζητάει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έτσι ώστε να πάρουν από κοινού την  απόφαση να είναι δίπλα του στο κόμμα !!

Αυτή την ώρα σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες οι δύο άντρες οδηγούνται προς τα γραφεία του κόμματος για να δουν και να αποφασίσουν από κοινού αν τελικά ο Αλέξανδρος θα πάρει την μεγάλη απόφαση να μπει στο ψηφοδέλτιο και να ασχοληθεί με την πολιτική !!! 

Εμάς μας αρέσει πολύ η ιδέα γιατί ο Αλέξανδρος είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με τα κοινά και πιστεύουμε ότι χρειάζεται νέο αίμα στην πολιτική αυτής της χώρας που έχει πάρει την κατιούσα!!

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!