Αποκλειστικό / Κωνσταντίνος Μενούνος: «Στα επόμενα DWTS θα ήθελα να δω διαφορετικά πρόσωπα»

Ο Κωνσταντίνος Μενούνος είναι ένας ταλαντούχος χορογράφος, ο οποίος μας κάνει την τιμή να μας μιλήσει για την υποψηφιότητα του στο «Dancing with the stars», τα συναισθήματα του για την ξαδέλφη του, Μαρία Μενούνος αλλά και τα σχέδια του για το μέλλον.


Ο Κωνσταντίνος Μενούνος είναι ένας ταλαντούχος χορογράφος, ο οποίος μας κάνει την τιμή να μας μιλήσει για την υποψηφιότητα του στο «Dancing with the stars», τα συναισθήματα του για την ξαδέλφη του, Μαρία Μενούνος αλλά και τα σχέδια του για το μέλλον.Κωνσταντίνε, καλήμερα. Και σε ευχαριστώ για την συνέντευξη σου! Είσαι γνωστός χορογράφος και σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα από τον καθένα, αν ο χορός βοηθάει στο να έχουμε ένα υγιές και καλογυμνασμένο σώμα. Πες μας λίγο τι μας προσφέρει ο χορός…

Γεια σας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι δρόμοι μας συναντιούνται για πρώτη φορά στην σελίδα του bizznews.gr και σας ευχαριστώ για το κάλεσμα και την ευκαιρία που μου δώσατε να πω κάποια πράγματα για την τέχνη του χορού που αγαπώ και υπηρετώ με σεβασμό. Χορεύοντας βοηθάς το σώμα σου και το πνεύμα σου να χαλαρώσει, καθώς είναι ένα αποτελεσματικό «φάρμακο» για το άγχος. Το συναίσθημα που σε πλημμυρίζει είναι ένα κύμα ευφορίας. Επιπλέον, ο χορός, βοηθά στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και την ανανέωση της διάθεσης, όσοι πιστεύουν ότι τα γυμναστήρια δεν τους ταιριάζουν, όλα τα είδη χορού είναι η ιδανική λύση να γυμναστούν και να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν μαζί με μια σχετικά καλή και ισορροπημένη διατροφή. Το ιδανικό θα ήταν 2 φορές την εβδομάδα, από ένα ωριαίο μάθημα χορού τουλάχιστον, ώστε να δεις εμφανή αποτελέσματα στο σώμα αλλά και στη διάθεσή σου! Και όπως έχω ξανά αναφέρει και σε άλλες συνεντεύξεις μου, γενικά ο χορός για τους περισσότερους είναι η ίδια η Ζώη, καλλιτεχνική δημιουργία και λίγο φυγή από την σκληρή πραγματικότητα.

menounos1_n

Ήσουν και ένας από αυτούς που είχαν πάρει μέρος στις οντισιόν για το Dancing with the stars, τι πιστεύεις για το σόου;
Ήταν μια πολύ καλή επαγγελματική εμπειρία για μένα που μπόρεσα και συμμετείχα σε ένα τόσο μεγάλο τηλεοπτικό χορευτικό γεγονός. 
Θεωρείς ότι αδικήθηκες;
– Πραγματικά δεν με στεναχώρησε που δεν επιλέχτηκα για το Show, άλλωστε όλοι οι συνάδελφοι χορογράφοι που συμμετείχαν σε αυτό είναι αξιόλογοι και με ιδιαίτερες χορευτικές ικανότητες και γνώσεις που είναι πολύ σημαντικό. Το μόνο που θα ήθελα να αναφέρω ως θεατής σε κάποιο από τα επόμενα Dancing να δω διαφορετικά πρόσωπα είτε αυτό έχει να κάνει με τα άτομα της επιτροπής είτε με τους χορογράφους ώστε να δίνονται καινούργιες ευκαιρίες.
dwts-menounos1
Θα ξανά έβαζες συμμετοχή στο Dancing with the stars ή σε κάποιο παρόμοιο σόου;
Στο Dancing With the stars δεν θα ξανά δήλωνα συμμετοχή, αλλά σε κάποιο παρόμοιο σόου ναι δεν θα έλεγα όχι.
Είσαι ξάδελφος της Μαρίας Μενούνος, πως νιώθεις για τα σχόλια του κόσμου; Νιώθεις περήφανος για την ξαδέλφη σου;
Η Μαρία μας όπως την λέω εγώ μας αγαπάει πολύ όλους τους συγγενείς και μας νοιάζεται παρόλο που είμαστε μακριά και συναντιόμαστε όποτε έρθει στην Ελλάδα. Τα σχόλια του κόσμου είναι ιδιαίτερα συγκινητικά και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν ο κόσμος μου εκφράζει την αγάπη του για εκείνη δίνοντας μου ευχές αγάπης και εκτίμησης. Νιώθω περήφανος για το Μενουνέϊκο (σόϊ) (χαμογελώντας).
Θεωρείς ότι εσύ σαν χορογράφος και καθηγητής χορού έχεις ή μπορείς να προσφέρεις περισσότερες δυνατότητες στον χορό; Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους;
Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω ο κόσμος και ο χρόνος θα το δείξει, σίγουρα όμως ο καθένας μας που ασχολείται με το κομμάτι αυτό του πολιτισμού μας γιατί θεωρώ ότι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι τέχνης και πολιτισμού ο χορός, μπορεί να έχει καταθέσει με την ολοκλήρωση της πορείας του σημαντικό κομμάτι έργου του, ανάλογα την προσωπικότητα που έχει στον χώρο του χορού και την ταυτότητα που έχει δώσει χορευτικά καλλιτεχνικά στον χώρο αυτόν.
10168374_10203427835126098_873729796_n
Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον; Ετοιμάζεις κάτι;
Επειδή η εποχή είναι περίεργη τα τελευταία χρόνια για όλους μας λόγο των διαφόρων καταστάσεων της χώρας μας, δεν θα ήθελα να πω κάτι πολύ μακροπρόθεσμο..όσο αφορά μελλοντικά σχέδια, αλλά για κάτι το οποίο είναι άμεσο μπορώ να σας αναφέρω με ιδιαίτερη χαρά και με μεγάλη μου τιμή για τους ανθρώπους εκείνους που πρόκειται να συνεργαστώ, με ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο με μεγάλη ιστορία ήθος και σεβασμό από τον χώρο της μουσικής, τραγουδιού, θεάτρου όπου θα συναντηθούν οι δρόμοι μας καλλιτεχνικά φτιάχνοντας όμορφα πράγματα όλοι μαζί κάτω από ένα όμορφο κλίμα συνεργασίας σεβασμού και εκτίμησης ο ένας για τον άλλον.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Κωνσταντίνο Μενούνο για την συνέντευξη του!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!