Αποκλειστικό / Δείτε τον Στράτο Τζώρτζογλου στη νέα του ταινία στην Αμερική

Είναι Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε ένα έργο που θα σας καθηλώσει. Το www.bizznews.gr έχει μερικές φωτογραφίες που όπως θα δείτε ο ηθοποιός είναι καλύτερος από ποτέ !!!


Είναι φωτογραφίες από την νέα του ταινία στην Αμερική … Είναι Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε ένα έργο που θα σας καθηλώσει. Το www.bizznews.gr έχει μερικές φωτογραφίες που όπως θα δείτε ο ηθοποιός είναι καλύτερος από ποτέ !!!

---RING close up 9904

Το Πείραμα Rainbow σκηνοθεσία -written από Χριστίνα Κάλλας

To πειραμα του Ουρανιου τοξου- The Rainbow Experiment directed -written by Christina Kallas

Stratos Tzortzoglou ‘reel as Nicky-HD.mp4

Το Rainbow Experiment λοιπόν, αφηγείται μια ιστορία σε ένα γυμνάσιο στο Μανχάταν, όταν ένα τρομερό ατύχημα από ένα επιστημονικό πείραμα τραυματίζει ένα παιδί, και η όλη ταινία έχει να κάνει με την… συγχώρεση. 
Σε μια υπόθεση όπως αυτή συνυπάρχουν και εμπλέκονται, καθηγητές, γονείς, σχολικές αρχές και φυσικά οι μαθητές. 

Το Rainbow Experiment λοιπόν, αφηγείται μια ιστορία σε ένα γυμνάσιο στο Μανχάταν, όταν ένα τρομερό ατύχημα από ένα επιστημονικό πείραμα τραυματίζει ένα παιδί, και η όλη ταινία έχει να κάνει με την… συγχώρεση. 
Σε μια υπόθεση όπως αυτή συνυπάρχουν και εμπλέκονται, καθηγητές, γονείς, σχολικές αρχές και φυσικά οι μαθητές. 
 
Παιζουν 
 1.Christian Coulson – Κριστιαν Κουλσον , γνωστος απο το The Hours με την Νικολ Κιντμαν και την Μερυλ Στρηπ, Harry Potter and the Chamber of Secrets με τον Ντανιελ Ρατκλιφ.
2.Kevin Kane- Κεβιν Κειν ,γνωστος απο .  Trainwreck , Inside Amy Schumer.
3.Chris Beetem- Κρις Μπετεμ,γνωστος απο  Black Hawk Down με τον Γιουαν Μακ Γκρεγκορ
 Mr. Popper’s Penguins με τον Τζιμ Καρευ.
Σκηνοθεσία -Σενάριο Christinna Kallas – Χριστιννα Καλλας,
γνωστή απο το Commissioner με τον (υποψήφιο για 2 Οσκαρς)Τζων Χαρτ -John Hurt
Το Rainbow Experiment είναι μια φιλόδοξη ανεξάρτητη ταινία ανσάμπλ που εξαιτίας του ασυνήθιστου τρόπου παραγωγής της και του αντικείμενου της χρηματοδοτείται κατά ένα μέρος μέσω μιας μη κερδοσκοπικής καμπάνιας υπό την αιγίδα της αμερικανικής Fractured Atlas
Μπορούμε όλοι μας να συνεισφέρουμε.
https://www.fracturedatlas.org/site/fiscal/profile?id=6723#about_project
Γίνε και εσύ μέρος του πειράματος.
O Στράτος Τζώρτζογλου δηλώνει για την ταινία. 
Είμαι περήφανος που συμμετέχω στο καστ της νέας ταινίας της Χριστίνας Κάλλας.Δουλεύοντας με αυτή την ομάδα εδώ και 9 μήνες σε ένα εξαιρετικά εντατικό process, απολύτως επικεντρωμένο στην διαδικασία του ηθοποιού, είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες της 30χρονης καριέρας μου” 

Η ιστορία της ταινίας 

Τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο σε ένα γυμνάσιο στο Μανχάταν, όταν ένα φοβερό ατύχημα ένα επιστημονικό πείραμα τραυματίζει ένα παιδί για τη ζωή.

Ο οποίος-Dun-it με το πώς-να-είδε-οδηγεί σε μια έκρηξη συναισθημάτων που άπτονται όλοι οι εμπλεκόμενοι: οι δάσκαλοι, οι γονείς, οι σχολικές αρχές και, εν τέλει, και τους φοιτητές.

Το Πείραμα Rainbow ασχολείται με το θέμα της συγχώρεσης.

---Παγκακι -ΤΣΙΓΑΡΟ 9871

Η ταινία παρουσιάζει τα συμβάντα μιας ημέρας σε μια ενιαία θέση, όπου οι ιστορίες των 30+ ρόλους ομιλίας του συγκλίνουν σε ένα έργο widescreen σύνολο με πολυεπίπεδο soundtracks και πειραματική χρήση Κάλλας »της διαίρεσης της οθόνης.

 

Σκηνές από Στράτος ως Nicky Καζάν

00ffeb8b-a714-4eb7-be09-b7011d396eda

Οι φωτο της ταινίας “Το πειραμα του Ουρανιου τοξου” ειναι του Μπραιαν Χοταλιγκ.

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!