Αποκλειστικό | Δέσποινα Βανδή: Το πάρτυ-έκπληξη που της ετοίμασε ο Ντέμης Νικολαϊδης!

Με στενούς της φίλους αλλά και την ίδια να τραγουδά τις μεγάλες της επιτυχίες! Δες βίντεο!


Η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα αυτό τον καιρό, ιδιαίτερα μετά την απόφασή της να σταματήσει τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη, μετά τις δηλώσεις του περί Χρυσής Αυγής.

Η τραγουδίστρια, που διαφώνησε ανοικτά μαζί του και διέκοψε αμέσως τη συνεργασία τους στο νυχτερινό κέντρο “Έναστρον”, ξεκίνησε τα γυρίσματα για το μουσικό σόου “The Voice”, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και για την κυκλοφορία του νέου δίσκου της με την υπογραφή πολλών συνθετών.

Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων για το “The Voice”, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ίδια αλλά και τους φίλους της, αφού το κάλεσμα του Ντέμη Νικολαϊδη σε ένα πάρτυ-έκπληξη προς τιμήν της σε γνωστό μαγαζί στην Γλυφάδα, ήταν το καλύτερο δώρο για την έναρξη της επαγγελματικής της σεζόν και των νέων της δραστηριοτήτων.

bizznews-vandi-bourbon2

Η Δέσποινα απόλαυσε κατενθουσιασμένη την παρέα των φίλων της, αλλά τραγούδησε και ζωντανά για τους φίλους της, ενώ στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Bizznews.gr μπορείς να πάρεις μια γεύση από την πριβέ βραδιά!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!