Αποκλειστικό / ΑΠΩΝ το Υπουργείο Πολιτισμού για το τάφο του Μπάρκουλη/ Τον έφτιαξε μόνη της η γυναίκα του

Μετά από όλα όσα διαδραματίστηκαν γύρω από την ταφή και την κηδεία, το Υπουργείο Πολιτισμού είχε αναλάβει τουλάχιστον να φτιάξει τον τάφο του Αντρέα Μπάρκουλη …. Τα πράγματα όμως έδειξαν άλλα … Διαβάστε ακριβώς την συνέχεια με τα όσα έγιναν ….


Μετά από όλα όσα διαδραματίστηκαν γύρω από την ταφή και την κηδεία, το Υπουργείο Πολιτισμού είχε αναλάβει τουλάχιστον να φτιάξει τον τάφο του Αντρέα Μπάρκουλη .... Τα πράγματα όμως έδειξαν άλλα … Διαβάστε ακριβώς την συνέχεια με τα όσα έγιναν ….

Η Μαρία Μπάρκουλη είχε πει χαρακτηριστικά στην κηδεία του Αντρέα στους δημοσιογράφους ….

 «Ακούστηκαν διάφορα ότι έγινε έρανος για την ταφή του Ανδρέα Μπάρκουλη. Είναι αισχρό ψέμα.

Και το «Σπίτι του Ηθοποιού» και το Υπουργείο Πολιτισμού προσφέρθηκαν για να αναλάβουν τα έξοδα της ταφής. Αλλά επειδή η κα Γιαννοπούλου ήταν φίλη του Μπάρκουλη εδώ και 15 χρόνια και έχει γραφείο κηδειών είχαμε κανονίσει να αναλάβει την ταφή.

Το Υπουργείο Πολιτισμού όμως ανέλαβε να φτιάξει τον τάφο του Αντρέα αλλά τελικά είναι απών …

Στα πολλά τηλεφωνήματα της Μαρίας όλες οι απαντήσεις ήταν ότι προχωράει το θέμα αλλά είναι καθαρά λογιστικό και χρειάζεται χρόνο για να βγουν τα χρήματα 

Όπως καταλάβατε  υπάρχουν κωλύματα ακόμα και για τα μάρμαρα … για αυτό και η Μαίρη Μπάρκουλη με προσωπικά της χρήματα ανέλαβε και έφτιαξε τον τάφο του Αντρέα και όπως μου δήλωσε χαρακτηριστικά στην επικοινωνία μας λέγοντας μου ….

Πως θα τον άφηνα ρε συ Άννα μου με το χώμα;;;; Όλο καθυστερούν όλο αργούν κι όλο λογιστικές δικαιολογίες μου λένε … Ο άνθρωπος μου είναι εκεί μέσα … Έχω το μνημόσυνο του την Κυριακή τις 40 ημέρες … έτσι θα τον άφηνα;;;; Έφυγε ο Αντρέας και εξαφανίστηκαν όλοι …. Πέθανε ο άντρας μου και με ξέχασαν όλοι … Το παιδί μου είναι ράκος ψυχολογικά και κανείς από όλους αυτούς που βοήθησε τόσα χρόνια δεν εμφανίστηκε … Που είναι όλοι τους;;; Μόνο όταν έπαιρναν ήξεραν να είναι δίπλα του …. 

Τι να πω … Ας είμαι καλά να έχω την υγεία μου και θα τα φτιάξω όλα … Για μένα ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος μου δεν ήταν ο Μπάρκουλης …. 

Αυτός είναι ο τάφος του Αντρέα που φτιάχτηκε από την γυναίκα του και μόνο … 

14429333_1388390007841381_636818151_n

11015447_1071215189558866_1419473518718063226_n



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!