Αντώνης Ρέμος: Όποιος έχει μαγκιά παίρνει απόφαση, το δημοψήφισμα είναι λάθος

Η ανοιχτή τοποθέτηση του Αντώνη Ρέμου.


«Πραγματικά κατηγορώ αυτούς που μας έβαλαν να αποφασίσουμε με ένα ναι και με ένα όχι»

Το δικό του μήνυμα έστειλε δημόσια, χθες, ο Αντώνης Ρέμος. Στην προγραμματισμένη του συναυλία στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, ο γνωστός καλλιτέχνης απευθύνθηκε στο κοινό του και μίλησε από καρδιάς για το κρίσιμο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ο Αντώνης Ρέμος, θεωρεί πως το δημοψήφισμα είναι μεγάλο λάθος και δείχνει δειλία για αυτούς που το αποφάσισαν. «Είναι άδικο αυτό. Όποιος έχει μαγκιά παίρνει απόφαση. Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου και τις αποφάσεις μου τις έχω πληρώσει μέχρι τελευταίας δεκάρας. Τις έχω πληρώσει με πολύ αίμα. Επιτέλους, ας αναλάβουμε όλοι μας την ευθύνη που μας αναλογεί, όχι όμως με δημοψήφισμα», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής στο κατάμεστο συναυλιακό χώρο.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του:

Σε λίγες μέρες θα καλεστούμε να πάρουμε μια απόφαση όλοι μας, να πούμε ένα ναι κι ένα όχι. Εγώ να ρωτήσω κάτι, γιατί να μην έχουμε και ένα γιατί από κάτω. Γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο, να πρέπει να διαχωριστούμε σε ναι και σε όχι. Τόσα χρόνια δεν φτάνει που έχουμε χωριστεί σε δεξιούς, αριστερούς, σε Παοκτζίδες, σε Αρη-ανούς σε Ολυμπιακούς. Δηλαδή δεν φτάνουν τόσα χρόνια αυτοί οι διαχωρισμοί που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο; Θέλω να σας πω ότι πραγματικά αυτή η Κυριακή είναι πολύ σημαντική στιγμή.

Εγώ πραγματικά θεωρώ πώς και αυτοί που θα ψηφίσουν ναι, αλλά και αυτοί που θα ψηφίσουν όχι είναι αδέρφια μας, αλλά πραγματικά κατηγορώ αυτούς που μας έβαλαν να αποφασίσουμε με ένα ναι και με ένα όχι.

Είναι άδικο αυτό. Όποιος έχει μαγκιά παίρνει απόφαση. Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου και τις αποφάσεις μου τις έχω πληρώσει μέχρι τελευταίας δεκάρας. Τις έχω πληρώσει με πολύ αίμα. Επιτέλους, ας αναλάβουμε όλοι μας την ευθύνη που μας αναλογεί, όχι όμως με δημοψήφισμα. Αυτό είναι το λάθος!».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!