Αντώνης Ρέμος: «Νιώθω σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα στο σχολείο»

Ολοκληρώθηκε και το 3ο live του The Voice. Πώς βλέπει ο Αντώνης Ρέμος πλέον τα πράγματα;


«Ήταν μια πολύ καλή βραδιά. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Από εδώ και -πέρα, κάθε Ιive θα είναι και δυσκολότερο. Στο παιχνίδι έχουν μείνει αυτοί που πραγματικά αξίζουν» τόνισε στον Ελεύθερο Τύπο.

– Δυο μήνες μετά, τι θεωρείτε ότι σας προσέφερε το «The Voice»;
«Στον τραπεζικό λογαριασμό μου κάνα 2-3 δισεκατομμύρια δολάρια, (γέλια) Πέρα απ’ αυτό όμως, εμένα προσωπικά αυτό που μου έδωσε είναι πολύ ωραίες στιγμές ανάμεσα σε πολύ αγαπημένους φίλους. Νιώθω σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα στο σχολείο. Γυρνάω πολλά χρόνια πίσω. Αυτό και μόνο είναι πολύ όμορφο. Το να νιώθεις ξανά παιδί, μέσα σ’ αυτές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αυτή την εποχή και μέσα σ’ όλο αυτό που τραβάμε όλοι μας, είναι ό,τι καλύτερο. Τολμώ να πω ότι πολλές φορές αναζητώ και μου λείπουν τα γυρίσματα. Πέρα απ’ αυτό όμως, το «Voice» μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω νέα παιδιά με ταλέντο. Παιδιά που έχουν όραμα, αγαπάνε πολύ τη μουσική και έχουμε πολλά κοινά να μοιραστούμε. Τα παιδιά βάζουν το ταλέντο κι εμείς την εμπειρία μας.»
-Επομένως, δεν είχατε και κανέναν ενδοιασμό στο να συμμετάσχετε;
«Κανέναν. Ήμουν πραγματικά ξεκάθαρος, ότι γούσταρα πάρα πολύ στο να το κάνω, ειδικά από τη στιγμή που έμαθα ποιοι είναι οι υπόλοιποι coaches.»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!