Αντωνία Καλλιμούκου: Απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της – Έγινε μελαχρινή [εικόνες]

H εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έριξε αυλαία πριν από περίπου ένα μήνα για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τον ερχόμενο Οκτώβριο.


H εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έριξε αυλαία πριν από περίπου ένα μήνα για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Όπως είναι γνωστό, η Αντωνία Καλλιμούκου δεν θα βρίσκεται στην ομάδα της από τη νέα σεζόν.

Η ίδια φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του Instyle με νέο look. Το μοντέλο επέλεξε να σκουρύνει τα μαλλιά της, κάνοντας την αλλαγή μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από την «Ελένη». «Στις τηλεοπτικές εκπομπές οι ανάγκες και τα πρόσωπα συχνά αλλάζουν και οι υπεύθυνοι επιλέγουν να κάνουν φρεσκαρίσματα και ανανεώσεις. Το θεωρώ λογικό και το σέβομαι. Ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Είδα τρία χρόνια τι πάει να πει σκηνική ευφυΐα από μια άριστη επαγγελματία. Δε ξεχνάω την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω κοντά της», επισημαίνει, μιλώντας στη Μαρία Λαϊνά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Antonia Kallimoukou (3) instyleAntonia Kallimoukou (2) instyleKallimoukou

Ακόμα, η Αντωνία Καλλιμούκου εξομολογήθηκε ότι μικρή ήταν αγοροκόριτσο και ήθελε να φοράει ρούχα άνετα που δεν θα την ζόριζαν στο παιχνίδι: «Από την ηλικία που είχα την ικανότητα να περνάω τα χέρια μου μέσα από τα μανίκια ντυνόμουν μόνη μου. Συνήθιζα να φοράω αθλητικές φόρμες, κοτλέ παντελονάκια και φούτερ. Ψήλωνα πολύ γρήγορα και οι γονείς μου δεν είχαν την οικονομική άνεση να μου αγοράζουν ρούχα. Φορούσα πολλά παλιά παντελόνια του μεγάλου μου αδερφού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την έκφραση της γιαγιάς μου όταν μου αγόρασε κάποια Χριστούγεννα ένα ζευγάρι λούστρινα παπούτσια με κόκκινο φιόγκο, μού τα φόρεσε να πάμε βόλτα και εγώ κλώτσησα ότι πέτρα και χαλίκι βρέθηκε στην διαδρομή», ενώ όταν ήταν στην εφηβεία κυκλοφορούσε όλη μέρα στο σπίτι με μια πυτζάμα και τεράστια κοκκάλινα γυαλιά μυωπίας. «Ήμουν σπασικλάκι. Διάβαζα όλη μέρα και όλη νύχτα. Την αντίδραση μου για τον κόσμο και τα πράγματα την έδειξα αργότερα».

Ακόμα, δε φορούσε ούτε τα ρούχα ούτε τις γόβες της μαμάς της αλλά της έκλεβε τα μπιζού και τα βερνίκια νυχιών για να καλλωπίζει τα κυνηγόσκυλα του θείου της που τούς είχε αδυναμία. «Η μητέρα μου ήταν πανέμορφη στα νιάτα της. Μού είχε πει ότι πριν παντρευτεί και κάνει οικογένεια με τα πρώτα της χρήματα αγόραζε πολλά ωραία ρούχα».

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!