Αντύπας – Λευτέρης Πανταζής: Βρίσκονται μια ανάσα για να …”κλειδώσουν” στο “Βοτανικό” Live

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΛΕ-ΠΑ και της διεύθυνσης του κέντρου βρίσκονται σε προχωρημένο πλαίσιο , χωρίς ακόμη να έχει προέλθει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών .


Είναι κανόνας πως με το που κάνει την εμφάνιση του ο μήνας του Αυγούστου , αυτομάτως ξεκινάει ο προγραμματισμός των νυχτερινών κέντρων , επιλέγοντας τα πρόσωπα εκείνα που θα στελεχώσουν το καλλιτεχνικά σχήματα από την ερχόμενη χειμερινή σεζόν !
Κάπως έτσι κυμαίνεται και η τωρινή κατάσταση που συναντάμε στο “Βοτανικό” Live , όπου πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν τεθεί διάφορα ονόματα αναγνωρισμένων καλλιτεχνών . Ένας πάντως που έχει ήδη “κλειδώσει” από τώρα , είναι ο Αντύπας , ο οποίος ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη συνεργασία , αποφάσισε να μην αλλάξει καλλιτεχνικό στέκι . Το blog του patta gossip-news.gr έψαξε και πληροφορήθηκε πως πολύ κοντά βρίσκεται στο να πει το ναι και ο Λευτέρης Παναζής .
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΛΕ-ΠΑ και της διεύθυνσης του κέντρου βρίσκονται σε προχωρημένο πλαίσιο , χωρίς ακόμη να έχει προέλθει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών . Πάντως , το μόνο σίγουρο είναι πως το όλο ζήτημα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο .


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!