Το «αντίο» της συντρόφου του Αντώνη Βαρδή

Δεν τον εγκατέλειψε ούτε ένα λεπτό. Η Φιλοθέη, η σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, η γυναίκα που απέδειξε τη λατρεία της, τον αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα.


Η γυναίκα που έμεινε δίπλα του μέχρι το τέλος, η σύντροφός του Αντώνη Βαρδή, το μελαχρινό κορίτσι που έδεσε τη ζωή του με τον μουσικοσυνθέτη, η Φιλοθέη, τον αποχαιρέτησε χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολύ πόνο.

Η Φιλοθέη ζούσε μαζί με τον Αντώνη Βαρδή και είχε στενές και υπέροχες σχέσεις με τα παιδιά του. Μάλιστα, στον λογαριασμό της στο Facebook, αναφέρει στην προσωπική της κατάσταση «Παντρεμένη», κάτι που δεν απέχει από την αλήθεια, αφού με αυτόν τον τρόπο ζούσαν με τον μουσικοσυνθέτη.

Η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα σπαρακτικό μήνυμα: «Αντώνη μου, ζωή μου, είσαι μια αγάπη δυνατή, χωρίς όρια και τέλος».

Κάτω από την ανάρτησή της έσπευσαν πολλοί να της απαντήσουν, να τον αποχαιρετήσουν και να της πουν μερικά λόγια συμπαράστασης. Ανάμεσά τους και η Μελίνα Ασλανίδου, η τραγουδίστρια που αγάπησε πολύ τον συνθέτη και συνεργάστηκε μαζί του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!