Άννα Βίσση: Τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία η βιογραφία της

Σαράντα χρόνια πορείας και μοναδικές στιγμές.


«Αννα Βίσση – Η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ». Αυτός τώρα πια δεν είναι μόνο ο χαρακτηρισμός που συνηθίζεται να δίνουν οι φανατικοί θαυμαστές της Άννας Βίσση στην τραγουδίστρια, αλλά και ο τίτλος του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Η τραγουδίστρια, που φέτς συμπληρώνει σαράντα χρόνιας καριέρας και θα το γιορτάσει στις 26 Ιουλίου στο κλαμπ Jackie O’ της Μυκόνου με ένα πάρτι-υπερπαραγωγή, σύντομα θα δει τις προθήκες των βιβλιοπωλείων με το βιβλίο της ζωής της.

Η βιογραφία της θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, σπάνιο φωτογραφικό υλικό που θα κάνει ένα ταξίδι στις τέσσερις δεκαετίες της πορείας της στο ελληνικό τραγούδι και θα στηρίζεται σε κείμενα-κριτικές από τον ελληνικό και ξένο τύπο για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα. Το βιβλίο θα αριθμεί 276 σελίδες και θα κυκλοφορήσει από την εκδοτική εταιρεία Creative Point στα μέσα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Στέλιος Κοντέας, ο οποίος είναι δημοσιογράφος και φανατικός θαυμαστής της τραγουδίστριας και εδώ και πολλά χρόνια κάνει έρευνα για τη ζωή του ειδώλου του.

Αυτή η έκδοση, όμως, έχει και έναν άλλο χαρακτήρα, της φιλανθρωπίας. Η τραγουδίστρια ήταν εκείνη που πρότεινε να δίνονται 3 ευρώ από την πώληση του κάθε αντίτυπου στην Κύπρο στο δικό της φιλανθρωπικό ίδρυμα, το Sophia Foundation, ενώ για όσα αντίτυπα πωλούνται στην Ελλάδα το συγκεκριμένο ποσό θα δίνεται στο «Μαζί για το παιδί».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!