Άγγελος Ανδριανός: Δίνει τα πάντα με το καινούργιο του remix

Aκούστ το δυνατά στο www.bizznews.gr


Είναι νέος, ταλαντούχος, με μια πολύ δυναμική πορεία στη μουσική σκηνή.

Ο Άγγελος Ανδριανός συστήθηκε με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, την ξεχωριστή ερμηνευτική του δύναμη, την σκηνική του παρουσία αλλά και την ουσιαστική μουσική του παιδεία.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι παίζει διάφορα μουσικά όργανα (πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα, μπουζούκι, ακορντεόν, φυσαρμόνικα και ηλεκτρικό μπάσο) και διδάσκει φωνητική σύγχρονου τραγουδιού. Η διαδρομή του περνά μέσα από συνεργασίες εξαιρετικές, με συνθέτες και τραγουδιστές, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν, τον Άγγελο Ανδριανό, για την ποιότητα της φωνής του και την καλλιτεχνική του αξία.

Οι Γιάννης Μαρκόπουλος , Μίμης Πλέσσας , Γιάννης Σπανός , Τάκης Σούκας , Αλέκα Κανελίδου , Λάκης Παπαδόπουλος , Γιάννης Νικολάου , Λένα Αλκαίου ,αλλά και Έλενα Παπαρίζου , Νατασα Θεοδωρίδου , Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Βέρτης είναι μερικά μόνο από τα ονόματα αυτά. Ο Άγγελος Ανδριανός έχει πολυ σημάντικές σπουδές πάνω στη μουσική, αφού είναι πτυχιούχος Πανεπιστημίου (“Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης”), καθώς και Πιάνου, Αρμονίας , Αντίστιξης , Φούγκας Σύνθεσης και Σύγχρονου Τραγουδιού.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα καινούργιο τραγούδι του Γιάννη Νικολάου, από τη δισκογραφική εταιρεία Ogdoo Music Group, με τίτλο «Παλιοκόριτσο».

Η διασκευή-remix του “Θα ‘δινα τα πάντα” είναι πολύ δυναμική, με μοντέρνο ήχο και πολλές καινοτομίες. Moυσικη Βασιλης Δαραμουσκας στίχοι Αννα Μανιατη Διασκευη Dance Mix – Xenia… 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!