Αγγελική Λυριάνα Χατζηρήγα: Καταρρίπτει τον μύθο .. Είναι ωραία, ταλαντούχα και έξυπνη!!

Το έργο της με τίτλο 1-2-3 Σκοτάδι, έρωτας, κενό είναι το πρώτο της που θα κυκλοφορήσει επίσημα από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ , ενώ ήδη γράφει το επόμενο μυθιστόρημα της .


Είναι νέα όμορφη ταλαντούχα αλλά το πιο σημαντικό έξυπνη και μορφωμένη

Είναι ένα κορίτσι που θα έλεγε κανείς πως το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει αφού είναι κόρη της ταλαντούχας συγγραφέας και φίλη μου Αναστασίας ΚορινθίουΕδώ όμως θα πω εγώ κάτι που θα μου επιτρέψετε αφού αυτό το παιδί το ξέρω … Είναι πιο ταλαντούχα από την μαμά της … (Αναστασία σε αγαπώ αλά θα μου επιτρέψεις να το πώ)

Είναι η Αγγελική Λυριάνα Χατζηρήγα  η οποία έρχεται στην Αθήνα μαζί με την μαμά της και ανατρέπουν τα πάντα …

Το όνομα της λοιπόν  φιγουράρει δίπλα σε 16 άλλα επώνυμων συγγραφέων στο συλλογικό μυθιστόρημα ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ το οποίο κυκλοφορεί από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ.

Μαζί με τον Δημήτρη Κωσταντάρα , την Μαίρη Κωνσταντούρου , την Νατάσα Γκουτζικίδου , την Δήμητρα Παπαναστασοπουλου, Κουμιώτη Αδαμαντινη, Κουμπή Βιολέτα,Μανωλα Νιτσα ,  Ελένη ,  Δικαια Μαραβέλια,  Σαλτερη Νικο, Παπαδάκη Πανο, Συρρή  Στεφανίδου Αγγελική, Τούσσα Γιάννη, Φραγκάκη Ειρήνη ,Ελσα Φαραζή , Μαρία Καρβέλα και την μητέρα της Αναστασία Κορινθίου , συνυπογράφει το …μυθιστόρημα των 17!

Γράφει άρθρα σε γνωστά site από τα 18 της , έχει τελειώσει την σχολή δημοσιογραφίας και συμμετέχει στην τηλεοπτική εκπομπή ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ.

Το έργο της με τίτλο 1-2-3 Σκοτάδι, έρωτας, κενό είναι το πρώτο της που θα κυκλοφορήσει επίσημα από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ , ενώ ήδη γράφει το επόμενο μυθιστόρημα της .

Η μητέρα της είπε χαρακτηριστικά «μην βιαστείτε να πείτε ότι το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά. Η Αγγελική-Λυριάννα είναι 1000 φορές καλύτερη από μένα».

Εγώ θα πώ απλά πως χαίρομαι που υπάρχουν γονείς που μεγαλώνουν τέτοια παιδιά και χαίρομαι που γίνονται καλύτερα !! Αγγελική μου … δεν τελειώσαμε οι δυο μας έχουμε πολλά ακόμα να πούμε … Άλλωστε μόλις αρχίσαμε !!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!