Άμπερ Χερντ: Έχει γίνει κολλητή με τον κροίσο του διαστήματος Έλον Μασκ

Και οι δύο βρίσκονται στα χωρίσματα με τους συζύγους τους

Και οι δύο βρίσκονται στα χωρίσματα με τους συζύγους τους


«Η Άμπερ Χερντ, η εν διαστάσει σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, κάνει παρέα και περνάει πολλές ώρες με έναν κύριο τόσο ευκατάστατο που μπροστά του ο Τζόνι μοιάζει με φτωχό μεροκαματιάρη» γράφει το ΤΜΖ. Το αμερικανικό site έχει πληροφορίες ότι η Χερντ κυκλοφορεί συνέχεια με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ, τον διευθυντή και ιδρυτή της SpaceX, γενικό διευθυντή του τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας Tesla Motors και πρόεδρο της Solar City και συνιδρυτή των Zip2 και PayPal. Εξ ου και ο 45χρονος μεγιστάνας έχει κερδίσει τον τίτλο του «Τόμας Έντισον του 21ου αιώνα».

image

«Οι πηγές μας λένε ότι η Χερντ γνωρίζει χρόνια τον εφευρέτη των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων Tesla, αλλά τους τελευταίους μήνες περνούν περισσότερες ώρες μαζί» σημειώνει το TMZ. Ειδικότερα, αναφέρει ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο η Άμπερ και η αδελφή της εθεάθησαν σε μπανγκαλόου ξενοδοχείου στο Μαϊάμι ιδιοκτησίας του Μασκ. «Μας είπαν ότι δείπνησαν οι δυο τους την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Έλον στο Λος Άντζελες. Μας είπαν επίσης ότι είδαν την Χερντ στο γραφείο του Μασκ. Κανείς από το περιβάλλον της Χερντ δεν κάνει λόγο για ειδύλλιο αλλά σίγουρα βλέπονται πιο συχνά από παλιότερα».

image

Η περιουσία του Έλον Μασκ υπολογίζεται στα 12,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόσφατα ο νοτιοαφρικανικής καταγωγής επενδυτής και μηχανικός πήρε διαζύγιο για δεύτερη φορά από την σύζυγό του Ταλούλα Ρέι.

image

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!