Αλβάρο: Μιλά πρώτη φορά για τη γνωριμία του με την Αθηνά Ωνάση

Μιλά για τη γνωριμία του με την πάμπλουτη κληρονόμο.


Ο Αλβάρο Αφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο παραχώρησε την νέα του συνέντευξη και μεταξύ των άλλων μας αποκάλυψε πως γνώρισε την Αθηνά Ωνάση . Η πρώτη τους συνάτνηση έγινε το 2002 την εποχή που ο Αλβάρο είχε ήδη μια γυναίκα στο πλευρό του ενώ η πρώτη επαφή με την ανήλικη τότε Αθηνά του άλλαξε την ζωή.

Ο ίδιος μιλάει με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια για εκείνη την στιγμή που ένας πρωτοείδε τον αλλον και οι δυο τους ερωτεύτηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

newego_LARGE_t_821_99176525_type12905

«Συναντηθήκαμε το 2002 όταν ήταν μόλις 17 ετών. Ήμασταν και οι δυο στο training camp του Νέλσον Πεσόα στο Βέλγιο…» θυμάται ο ίδιος ο Αλβάρο και συνεχίζει:

«Δεν είχαμε πάρει διαζύγιο με την πρώην σύντροφό μου, επειδή δεν ήμασταν παντρεμένοι, αλλά το τέλος αυτής της σχέσης με γέμισε θλίψη. Η Αθηνά με πλησίασε δειλά, με λεπτότητα, που συνοδεύει πάντα την αγάπη μας. Θυμάμαι αυτή τη συνάντηση με πολλή συγκίνηση. Ήμουν στους στάβλους και χάιδευα το άλογο μου.

Η Αθηνά με πλησίασε για να με χαιρετήσει και όταν είδε την έκφραση μου με ρώτησε γιατί είμαι τόσο λυπημένος. Η σπίθα που άναψε μεταξύ μας εκείνη την στιγμή, έγινε πυρκαγιά. Από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ. Η Αθηνά είναι ένα πρόσωπο που αγαπά τα αληθινά πράγματα και τις αυθεντικές σχέσεις. Δεν δίνει σημασία στα υλικά αγαθά».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!