Αλεξία Αλεξιάδου: Τα λόγια του συζύγου της που συγκινούν

Διαβάστε στο Bizznews.gr. Εμείς θα τη θυμόμαστε πάντα χαμογελαστή όπως ήταν και σαν άνθρωπος.


Δεν έχει τελειωμό το σοκ και το δράμα που προκάλεσε ο ξαφνικός χαμός της Αλεξίας Αλεξιάδου που άφησε ένα ασυπλήρωτο κενό στους οικείους της και όλο τον κόσμο που αγαπούσε τη γλυκιά παρουσία της μαγείρισσας.

Ο σύζυγός της μέσα απο ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα μέσω facebook κάνει γνωστά τα συναισθήματα του για τη γυναίκα που αγάπησε:
sizigos-alexiadou

Εγω και η οικογενεια μας θελουμε να σας ευχαριστησουμε για την συμπαρασταση σας στην τρομερη αυτη συμφορα που μας βρηκε.Ομως εμεις την Αλεξια παντα θα την εχουμε κοντα μας γιατι ηταν το πιο γλυκο πλασμα του κοσμου..Τωρα θα μας προστατευει απο ψηλα εκει στις γειτονιες των αγγελων.Καλο ταξιδι γλυκια μου γυναικα ……δεν θα σε ξεχασουμε ποτε. και τα παιδια σου θα τα βλεπεις να εχουν συνεχεια προοδο και να σου στελνουν μονο χαρες
…..Β.Κιτσακης

10743474_894268707251172_1062011502_n
Ήταν από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα που κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους και στις συνεντεύξεις της περιοριζόταν σε θέματα που είχαν να κάνουν με την μεγάλη της αγάπη που δεν ήταν άλλη από την μαγειρική. Γενικά, ότι είχε να κάνει με τη γεύση και το φαγητό ήταν το στοιχείο της και μιλούσε γι’ αυτό με πάθος.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!