Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: « Η συνεργασία με έναν επώνυμο εμπεριέχει κινδύνους»

Απλά η συνεργασία με έναν επώνυμο κάποιες φορές εμπεριέχει περισσότερες προκλήσεις και κινδύνους και οι παράμετροι όπως και οι απαιτήσεις είναι πολλές.


Η διάσημη Ελληνίδα «fashion stylist»,  που ευθύνεται για το στυλ διάσημων κυριών της εγχώριας show biz, όπως της Δέσποινας Βανδή και της Τάμτα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο womantoc.gr και στον δημοσιογράφο Σπύρο Καλαματιανό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε, πως είναι να συνεργάζεται με τους Έλληνες celebrity, αλλά και το ποιες είναι συνήθως οι παραξενιές των επωνύμων.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Η κάθε προσωπικότητα αποτελεί μια ξεχωριστή πρόκληση και μια ευθύνη, είτε είναι διασημότητα, είτε όχι. Απλά η συνεργασία με έναν επώνυμο κάποιες φορές εμπεριέχει περισσότερες προκλήσεις και κινδύνους και οι παράμετροι όπως και οι απαιτήσεις είναι πολλές.

Και το πιο σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε ποτέ τον άνθρωπο πίσω από τον σταρ. Ο κάθε άνθρωπος δείχνει πιο όμορφος όταν είναι ο εαυτός του, όταν φοράει κάτι που τον κάνει να νιώθει καλά και ο δικός μου ο ρόλος είναι να είμαι ο συνδετικός κρίκος», ενώ συνέχισε λέγοντας πώς:

«Δεν διαφέρουν από τις παραξενιές και τις ιδαιτερότητες που έχουμε όλοι μας κι ας μην εκτιθέμεθα καθημερινά στα φώτα της δημοσιότητας, όπως οι επώνυμοι και οι σταρ. Πρέπει να αγαπάμε τους φίλους μας με τα ελαττώματά τους, πόσο μάλλον όταν έχουν και ένα επιπρόσθετο άγχος με τις εμφανίσεις, την εικόνα και την έκθεσή τους».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!