Άλαν Πουλίδο: Ελεύθερος ο άσος του Ολυμπιακού, 24 ώρες μετά την απαγωγή του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ο 25χρονος μέσος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο – Είμαι καλά, ήταν η πρώτη του δήλωση
Οι πρώτες φωτογραφίες του μετά την απελευθέρωση


Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή του Άλαν Πουλίδο
Απελευθερώθηκε 24 ώρες μετά την απαγωγή του από έξι ενόπλους
Ένας από τους απαγωγείς τραυματίστηκε και έχει συλληφθεί
Ο 25χρονος μέσος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο – Είμαι καλά, ήταν η πρώτη του δήλωση
Οι πρώτες φωτογραφίες του μετά την απελευθέρωση

Λίγες ώρες μετά την επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια του Άλαν Πουλίδο, το θρίλερ της απαγωγής του 25χρονου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού έλαβε, αίσιο ευτυχώς, τέλος. Ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας, ο νεαρός άσος εντοπίστηκε και απελευθερώθηκε.

Το θρίλερ της εξαφάνισή του κράτησε 24 ώρες. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας), μετά από συντονισμένη επιχείρηση των τοπικών και ομοσπονδιακών αρχών, ο Άλαν Πουλίδο απελευθερώθηκε. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκε και συνελήφθη ένας από τους απαγωγής του, ενώ ο νεαρός άσος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στο Twitter έχουν ανέβει ήδη οι πρώτες φωτογραφίες του μετά την απελευθέρωσή του. Σε μια από αυτές, ο νεαρός άσος έχει δεμένο με γάζα το χέρι του, κάτι που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες πως φέρει ελαφρύ τραυματισμό.

View image on Twitter

  • View image on Twitter

  • Ο ίδιος ο 25χρονος όταν βγήκε από το νοσοκομείο για να κάνει δηλώσεις μαζί με τον κυβερνήτη της επαρχίας Ταμαουλίπας και ρωτήθηκε πως είναι, αρκέστηκε να απαντήσει: “Είμαι καλά, ευχαριστώ”.

Σύμφωνα με τις μεξικανικές αρχές, στην επιχείρηση απελευθέρωσης του Άλαν Πουλίδο η αστυνομία της Ταμαουλίπας, απ’ όπου απήχθη ο 25χρονος άσος καθώς και άνδρες της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Επιβεβαιώνεται ότι ο Πουλίδο μεταφέρθηκε, προληπτικά στο νοσοκομείο, για να εξεταστεί από τους γιατρούς.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!