Άρης Μουγκοπέτρος: ”Τα καλάμια είναι για τους ψαράδες. Σέβομαι το κοινό και τον εαυτό μου”

Γνωρίστε τον μέσα από μια αληθινή συνέντευξη στο bizznews.gr και την Άννα Τσιάλτα και να θυμάστε το όνομα του γιατί πολύ σύντομα θα συζητιέται έντονα!!


Είναι νέος, ωραίος, σέξυ και ταλαντούχος. Ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια να ασχολείται με ένα όργανο δύσκολο, το κλαρίνο. Κάνει την δική του πορεία στο χώρο της μουσικής και θέλει να φτάσει ψηλά.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος είναι γνωστός σε κάποιους αλλά τώρα θα γίνει και στους υπόλοιπους αφού κατάφερα να μιλήσω μαζί του έχοντας πάντα γνώμονα την σοβαρότητα και τον υπέροχο χαραχτήρα που έχει. Γνωρίστε τον μέσα από μια αληθινή συνέντευξη στο bizznews.gr και την Άννα Τσιάλτα και να θυμάστε το όνομα του γιατί πολύ σύντομα θα συζητιέται έντονα!!

Μίλησε μας για σένα Ποιος είσαι και τι κάνεις;

Είμαι ο Άρης Μουγκοπετρος κ αυτό που κάνω είναι να αγαπώ την μουσική και ασχολούμαι με το κλαρίνο εδώ και δεκατέσσερα χρόνια και πορεύομαι από την μουσική γιατί αυτό είναι που θέλω να κάνω όλη μου την ζωή !!

Πως ασχολήθηκες με την μουσική

Μου άρεσε η παραδοσιακή μουσική και έχω βιώματα από την οικογένεια μου. Θέλω να ταξιδεύω εγώ και όλος ο κόσμος μαζί μου μέσα από την παράδοση. Στο κλαρίνο κατέληξα γιατί ο ήχος του είναι ότι πιο ελληνικό στο άκουσμα του Έλληνα.

Δύσκολο το όργανο που αποφάσισες να ασχοληθείς. Φοβάσαι πως δεν θα τα καταφέρεις;   

Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι το πιο δύσκολο όργανο αλλά μου αρέσει να καταπιάνομαι από τα δύσκολα. Αυτό  που θέλω να κάνω είναι να μεταφέρω στους νέους την παράδοση αλλά και να χρησιμοποιήσω το όργανο και στο σήμερα !

Πιστεύεις πως ο χώρος αυτός θα σε αφήσει να πας μπροστά και να δημιουργήσεις την δική σου ταυτότητα;

Τον χώρο τον δημιουργούμε μόνοι μας . Παλεύω με εμένα γιατί όλοι έχουμε δαίμονες και στο τέλος πρέπει να βγάλουμε όχι μόνο ταλέντο αλλά και χαρακτήρα. Πιστεύω πως ναι θα τα καταφέρω.

Είναι για σένα όνειρο όλο αυτό που κάνεις;

Όνειρο είναι ότι τον καθένα ευχαριστεί και εμένα με ευχαριστεί να δημιουργώ με την μουσική . Και στα πρόσωπα του κόσμου να βλέπω το ταξίδι στα μάτια τους ..

Πως είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς δουλειά;

Αγαπώ την μουσική και όπως είπα και πριν το ταλέντο θέλει χαρακτήρα . Και ο χαρακτήρας μου από θέση έχει αναστολές. Ξέρω να βάζω τα όρια μου !!

Ο χώρος είναι λίγο βρώμικος της νύχτας Ποια είναι η γνώμη σου;

Τον χώρο τον δημιουργούμε μόνοι μας . Παλεύω με εμένα γιατί όλοι έχουμε δαίμονες και στο τέλος πρέπει να βγάλουμε όχι μόνο ταλέντο αλλά και χαρακτήρα !

Θα έκανες τα πάντα για να κάνεις καριέρα;; Είσαι ωραίο παΐδι. Έχεις δεχτεί σεξουαλικά υπονοούμενα θαυμασμού η ακόμα και στην δουλειά σου Λόγω εμφάνισης;

Από την στιγμή που εκτίθεσαι και θέτεις τον εαυτό σου ως προϊόν μέσα στη νύχτα είναι αναπόφευκτο αλλά και λυπηρό. Δεν μπορείς να αποφύγεις οποιοδήποτε θαυμασμό και παροξυσμό του κόσμου στο πρόσωπο σου γι αυτό και οι περισσότεροι καλλιτέχνες θέτουν τα όρια τους! Όσο μπορούν. Το ίδιο κάνω και εγώ. Έχω δεχτεί διάφορα σχόλια και προτάσεις αλλά ο κάθε άνθρωπος προσπαθεί να είναι αυτός που είναι. Κρατάω λοιπόν τα καλά και προχωράω.

Πιστεύεις ότι μπορείς να φτάσεις ψηλά; Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

Ο στόχος μου είναι να υπηρετώ την μουσική και σαφέστατα θα ήθελα να αρέσει η δουλειά μου στον κόσμο και ύστερα ο κόσμος σε τοποθετεί εκεί που πρέπει …

Με ποιον θα ήθελες να συνεργαστείς και να κάνεις μαζί του τραγούδι;

Ευτυχώς με ευλόγησε ο θεός να συνεργαστώ με όλους τους καταξιωμένους τραγουδιστές που ασχολούνται με την παράδοση …

Δεν σου κρύβω όμως ότι θα ήθελα να συνεργαστώ με σπουδαίους καλλιτέχνες του λαϊκού ρεπερτορίου και όχι μόνο!  Θα επιθυμούσα τον κ. Γιάννη Πάριο τον Νίκο Βέρτη τον κ. Σταμάτη Γονίδη .. μα είναι τόσοι πολλοί σπουδαίοι τραγουδιστές που θα χαιρόμουν να συνεργαστώ με όποιον μου το ζητήσει …

Αν η μεγάλη επιτυχία έρθει είσαι έτοιμος να την δεχτείς; Η θα καβαλήσεις καλάμι; Πολλοί στο χώρο σου το κάνουν

Τα καλάμια είναι για τους ψαράδες … Και εγώ δεν είμαι ψαράς !! 
Και όσοι σέβονται τον εαυτό τους ξέρουν να σέβονται και το κοινό ….
Η επιτυχία όταν έρθει θα ήθελα πραγματικά να έχω την δύναμη να την διαχειριστώ!!

Πες μου τι ήταν αυτό που σε έφτασε στα πατώματα; Μια γυναίκα; Η μια αποτυχία;

Η αποτυχία και ένας χωρισμός δεν απέχουν και πολύ !
Μα ότι και όμως να μου έχει συμβεί σίγουρα δεν θα το μοιραζόμουν με κανέναν γιατί και τα δυο θα πονέσουν μόνο Εμένα . Δεν μου αρέσει να μοιράζομαι προσωπικά μου θέματα!

Ποια ήταν η δύσκολη στιγμή της ζωής σου και ποια η καλύτερη;

Η δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έπρεπε να με αποδεχτούν και να με εμπιστευτούν οι άνθρωποι της δουλειάς μου στα πρώτα μου βήματα ..
και η καλύτερη στιγμή της ζωή μου ΕΙΝΑΙ όταν βλέπω την αποδοχή του κόσμου για την δουλειά μου …... Είναι υπέροχο αυτό το συναίσθημα …

Κάνε μας μια ευχή για τον κόσμο που σε έχει αγαπήσει Και μια ευχή για σένα.

Εύχομαι ο κόσμος να πάει προς το καλύτερο γιατί δεν αντέχω την μιζέρια , και τις εικόνες φρίκης που υπάρχουν παντού και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι η μουσική να ενώνει λαούς και στο δικό μου το κοινό να περνάνε υπέροχες μοναδικές βραδιές μουσικής μαζί όπως ξέρουμε τόσα χρόνια …
Εύχομαι να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και όλοι να εύχονται να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο .



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!