Αυτός είναι ο υποβολέας των Ράδιο Αρβύλα!

Η « φωνή» που κρύβεται πίσω από τα σκετσάκια της παρέας!


Τα σκονάκια του υποβολέα στο « Ράδιο Αρβύλα» κλέβουν συχνά την παράσταση. Ίσως επειδή συνηθίζει να «υπαγορεύει» στους πολιτικούς όλα αυτά που λέμε μεταξύ μας όταν ακούμε τις βαρύγδουπες εξαγγελίες τους. Ίσως, πάλι, επειδή απλά απομυθοποιεί το ύφος και τη στάση τους. Όπως και να ‘χει, το βέβαιο είναι ότι η « φωνή» που κρύβεται πίσω από τα σκετσάκια της παρέας της «Αρβύλας», «τα σπάει».

Σε ποιόν ανήκει, όμως, αυτή η φωνή; Ποιος είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την ευθύνη του υποβολέα στον Τσίπρα, τον Σαμαρά ή τον Θεοδωράκη;

Δεν είναι άλλος από τον Θανάση Κοντογιάννη,ραδιοφωνικό παραγωγό  στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αντώνη Κανάκη  τον Imagine και παλιό γνώριμο των Θεσσαλονικέων στα ερτζιανά. Ο Θανάσης Κοντογιάννης κάνει, χρόνια ολόκληρα, ραδιόφωνο αφού, μαζί με τον Νεκτάριο Αλεξίου, είναι οι δημιουργοί του «πρωινού φρικασέ». Άνθρωπος με χιούμορ και πολιτική άποψη, ανήκει από την αρχή στο δημιουργικό τμήμα του «Ράδιο Αρβύλα» και ήταν λογικό να ξεχωρίσει λόγω της εξαιρετικής αίσθησης του χιούμορ και των υποκριτικών του δεξιοτήτων. Αν σ’ όλα αυτά προσθέσετε και το χαβαλέ που επικρατεί στην παρέα, μπορείτε να καταλάβετε που οφείλεται η επιτυχία.

thanasis-kontogiannis

Πηγή: protoplano.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!