Αυτοψία στο… αδυνάτισμα

Απόψε, στις 23:45, η «Αυτοψία» ασχολείται με τα σοβαρά και τα ευτράπελα αυτής της τεράστιας βιομηχανίας, με τζίρο εκατομμυρίων ευρώ, που στήνεται στο όνομα της ομορφιάς.


Λίγο πριν την έλευση του καλοκαιριού και τις εξορμήσεις στις παραλίες, ξεκινά η μάχη για τη σιλουέτα.
Οι δίαιτες αλλάζουν χέρια, οι διαιτολόγοι βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση, τα γυμναστήρια γεμίζουν, οι πλαστικοί χειρουργοί πιάνουν δουλειά. Τα κιλά, όμως, παραμένουν κιλά!

Στην εκπομπή, μιλούν γνωστά πρόσωπα της σόου μπιζ και των ΜΜΕ, τα οποία προσπάθησαν να απαλλαγούν από περιττά κιλά. Ο Λάκης Λαζόπουλος εξιστορεί στον Αντώνη Σρόιτερ την προσωπική του περιπέτεια με ένα ειδικό κέντρο στην Αυστραλία, όπου ταξίδεψε προκειμένου να χάσει κάποια κιλά.

Η εκπομπή, όμως, συναντά και ανθρώπους, οι οποίοι βρέθηκαν ένα βήμα πριν από τον θάνατο κυνηγώντας, με κάθε τρόπο, το όνειρό τους να χάσουν βάρος. Εξιστορούν στην κάμερα την περιπέτειά τους και το πώς έχασαν τα χρήματά τους.

Επί του θέματος τοποθετούνται επαγγελματίες διαιτολόγοι, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και αποκαλύπτουν ότι ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί «μαϊμού» διαιτολόγοι.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!