Αυτή θα είναι η νέα Lara Croft!

Τον ρόλο της Lara Croft, που βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο να γίνει σούπερσταρ η Angelina Jolie, και για τον οποίο τον τελευταίο καιρό οι φήμες δίνουν και παίρνουν ως προς το ποια θα είναι η «διάδοχος», θα ενσαρκώσει τελικά η ηθοποιός Alicia Vikander.


Την είδηση επιβεβαίωσε το Hollywood Reporter, σύμφωνα με το οποίο η νεαρή ηθοποιός, θα είναι η νέα Lara Croft στην επερχόμενη ταινία Tomb Raider,παραγωγής MGM και GK Films.

«Το κορίτσι από τη Δανία» Alicia Vikander, που για τον ρόλο της στην ταινία κατέκτησε φέτος το Όσκαρ Β” Γυναικείου ρόλου «κέρδισε» τελικά την Daisy Ridley, που φήμες ήθελαν να είναι εκείνη η επόμενη Lara Croft.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το Variety, η 27χρονη Alicia υπήρξε πρώτη επιλογή των παραγωγών εξ” αρχής κι ο λόγος που δεν είχε ανακοινωθεί τόσον καιρό ήταν γιατί το στούντιο περίμενε ένα νέο προσχέδιο του σεναρίου.

990989_16215543

Η επιστροφή της Vikander στο ρόλο της «σκληρής» Βρετανής αρχαιολόγου είναι το πρώτο κινηματογραφικό comeback της ηρωίδας των video games, μετά την Angelina Jolie, που πρωταγωνίστησε στα «Lara Croft: Tomb Raider» (2001) και το sequel «Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life» (2003). Για την ιστορία, οι δυο ταινίες απέσπασαν παγοσμίως συνολικά πάνω από 432 εκατ. δολάρια.

 via 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!