Αυτοί είναι οι αξιωματικοί του ελικοπτέρου του ΠΝ

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου αποτελούσαν οι υποπλοίαρχοι Τουλίτσης Αναστάσιος και Πανανάς Κωνσταντίνος και ο ναυτίλος ανθυπασπιστής Ευαγγέλου Ελευθέριος.


Τρεις αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού αποτελούσαν το πλήρωμα του μοιραίου Αgusta Bell 212 το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ στις 2:45 τα ξημερώματα, στη νησίδα Κίναρο και τμήματά του εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης σε απόκρημνη περιοχή.

Πρόκειται για τον κυβερνήτη Αναστάσιο Τουλίτση (υποπλοίαρχο), τον συγκυβερνήτη Κωνσταντίνο Πανανά (υποπλοίαρχο) και τον ναυτίλο ανθυπασπιστή Ελευθέριο Ευαγγέλου.

Το ελικόπτερο είχε απονηωθεί από τη φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» κατά τη διάρκεια της άσκησης «ΑΣΤΡΑΠΗ» που διεξάγεται στην περιοχή.

Ο κυβερνήτης:

Ο 37χρονος Τάσος Τουλίτσης, έγγαμος, φοίτησε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων από το 1997 έως το 2001 και από τότε εντάχθηκε  στο Πολεμικό Ναυτικό. Θεωρείται έμπειρος χειριστής με περισσότερες από 1300 ώρες πτήσης.

 

Ο συγκυβερνήτης Κωνσταντίνος Πανανάς, 34 ετών (γεννηθείς το 1982), είναι έγγαμος με ένα παιδί, ενώ η γυναίκα του είναι έγκυος στο δεύτερο. Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει ότι διαμένει στον Πειραιά και έχει καταγωγή από το Ναύπλιο:

Ο τρίτος αξιωματικός, Λευτέρης Ευαγγέλου, 36 ετών, χειριστής ραντάρ επιφανείας είναι έγγαμος με ένα παιδί.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!