Αυτά είναι τα τοπ χρώματα για την Άνοιξη του 2015

Πάρε ιδέες και ξεκίνα να δημιουργείς το δικό σου προσωπικό στιλ.


Σύμφωνα με την ψυχολογία, τα χρώματα που επιλέγουμε να φοράμε καθημερινά, επηρεάζουν τη διάθεσή μας και τον τρόπο που κινούμαστε στον χώρο.

Τα 5 hot χρώματα της φετινής άνοιξης που θα ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα μας και την τελική εμφάνισή μας είναι τα παρακάτω:

1. Μπλε

Ένα από τα top χρώματα που οι Ελληνίδες εμπιστεύονται με κλειστά μάτια, ειδικά το καλοκαίρι. Διάλεξε ένα midi μπλε φόρεμα σε ίσια γραμμή και συνδύασέ το με φούξια τσάντα.

2. Ροζ

Αγαπημένο χρώμα των κοριτσιών αλλά και των σχεδιαστών. Προτίμησε την παστέλ εκδοχή του που κολακεύει τις περισσότερες επιδερμίδες. Φόρεσε ψηλόμεσο ροζ σορτς και πουκάμισο στην ίδια απόχρωση.

3. Φλούο πορτοκαλί

Το χρώμα που “φωνάζει” χαρά, δημιουργικότητα και αισιοδοξία. Διάλεξε μία ολόσωμη φόρμα σε έντονο πορτοκαλί και συνδύασέ τη με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

4. Κίτρινο

Είναι το χρώμα που θα “φωτίσει” τα κομμάτια σε κάθε σύνολό μας. Επίλεξε cropped μπλούζα σε φωτεινό κίτρινο και συνδύασέ τη με κλος φούστα στην ίδια απόχρωση.

5. Πράσινο

Είτε θέλεις να πετύχεις μία σοφιστικέ εμφάνιση είτε μία πιο funky, μπορείς να εμπιστευτείς το πράσινο για τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου. Φόρεσε ένα minimal πράσινο φόρεμα και συνδύασέ το με χρυσά αξεσουάρ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!