Αυτά είναι τα νυχτερινά σχήματα του φετινού χειμώνα!

Δείτε πως διαμορφώνεται ο χάρτης διασκέδασης του φετινού χειμώνα!


Με πολλά μεγάλα ονόματα να μην έχουν κλείσει ακόμα σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, πρωτοφανές στα τόσα χρόνια σύμφωνα με τους επαΐοντες του χώρου αφού ήταν σύνηθες φαινόμενο τα νυχτερινά παντρέματα να έχουν γίνει από τις αρχές του καλοκαιριού, με τα σχήματα να διαλύονται το ένα μετά το άλλο, κάπως έτσι διαμορφώνεται ο χάρτης διασκέδασης του φετινού χειμώνα!

Μαζωνάκης- Πάολα με  Παντελίδη!

Στο «Teatro» ο Κώστας Μπερτάκης ενώνει τα τρία δυνατά χαρτιά του. Αν και στην αρχή προόριζε την Πάολα για ένα σχήμα γένους θηλυκού, ακούστηκε μέχρι και το όνομα της Νατάσας Θεοδωρίδου, αλλά και τον Παντελή Παντελίδη να τον βάλει να ηγηθεί σχήματος στο «Fantasia» ξαφνικά ο επιχειρηματίας αναθεώρησε τα σχέδια του. Βάζοντας για μια ακόμη σεζόν Μαζωνάκη-Πάολα αλλά τονώντας τους με την δύναμη του Παντελή Παντελίδη, σε ένα πάντρεμα που όπως συζητιέται θα προκαλέσει μεγάλο χαμό

 

Τι συμβαίνει με το «Enastron» και η φυγή του Ζουγαννέλη

Η σύμπραξη του Βασίλη Καρρά με τον Στέλιο Ρόκκο και την Αμαρυλλίς, ένα σχήμα που δοκιμάστηκε με τεράστια επιτυχία στην συμπρωτεύουσα ήταν μέχρι στιγμής ένα από τα σίγουρα χαρτιά της διασκέδασης στο «Enastron». Ξαφνικά όμως τις τελευταίες μέρες ένα πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί  πάνω από αυτή την συνεργασία, με τους διαδίδοντες να υποστηρίζουν ότι ο Ρόκκος έχει κλείσει να πάει Θεσσαλονίκη, ενώ το όνομα του Γιάννη Ζουγανέλλη που είχε αναφερθεί για να τους πλαισιώσει, χάλασε την τελευταία στιγμή. Κι αυτό γιατί ο Γιάννης Ζουγανέλλης φέρεται να ένιωσε ενοχλημένος στο να μπει τρίτο όνομα μετά τον Στέλιο Ρόκκο, για αυτό και προτίμησε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Αντώνη Ρέμο στον «Διογένη».

 

Στο πυρετό του Fever Βανδή-Οικονομόπουλος και το μυστήριο με τον Γονίδη

Είναι απο τα πρώτα νυχτερινά σχήματα που ήταν κανονισμένα απο καιρό. Ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου πιστεύοντας απόλυτα την συνεργασία του Νίκου Οικονομόπουλου με τη Δέσποινα Βανδή, σύμφωνα με όσα συζητιούνται στην καλλιτεχνική πιάτσα, είχε έναν ακόμα κρυμμένο άσσο στο μανίκι του. Τον Σταμάτη Γονίδη(που παράλληλα το όνομά του φιγουράρει για το Frangelico μαζί με τον Χρήστο Χολίδη). Κατά τα λεγόμενα όμως των καλά γνωριζόντων, το νυχτερινό πάντρεμα αυτό δεν φέρεται να γίνεται, αφού η Δέσποινα Βανδή αντέδρασε στην θέση του ονόματος της και του χρόνου προγράμματος της, δεύτερη μετά τον λαϊκό βάρδο. Έτσι καταλήγουμε. Βανδή-Οικονομόπουλος-Demy-Boys & Noys μαζί στο Fever!

Τα up και dance  προγράμματα

Την κλασσική συνταγή επιτυχίας θα δοκιμάσει και φέτος το χειμώνα το «Caramela». Ο Σάκης Αρσενίου, ο Κυριάκος Κυανός αλλά και ο ανερχόμενος Δημήτρης Καραμήδος θα ηγούνται του νυχτερινού στέκι της νεολαίας στην Συγγρού…με μια γυναίκα τραγουδίστρια guest να τους πλαισιώνει. Και αυτή δεν είναι άλλη απο την Ειρήνη Μερκούρη που θα κάνει το δυναμικό comeback της.

  1

Αντίστοιχα ένα ξεφαντωτικό πρόγραμμα υπόσχονται να χαρίσουν ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Πάνο Καλλίδη στο Central22 κάτω ακριβώς απο το Club 22 στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου θα βρίσκονται ο Πάνος Κιάμος με την Ελένη Χατζίδου και το Stan να δίνει μια πιο νεανική νότα. Στα νυχτερινά στέκια της Ιεράς Οδού τώρα, τα χέρια έδωσαν ο Χρήστος Μενιδιάτης με τον Γιώργο Γιαννιά και την Στέλλα Καλλή όπου ξεκινάνε τις εμφανίσεις του στο VOX. Όπως νύχτες κεφιού αναμένουμε να μας χαρίσουν στο «Κέντρο Αθηνών» ο Νίκος Βέρτης με την Ελένη Φουρέιρα. Πιο βόρεια προάστια ανεβαίνουν ο Ανδρέας Στάμος μαζί με τον Θάνο Πετρέλη που κάνει comeback στην νυχτερινή Αθήνα μετά απο χρόνια, που μαζί με την Χριστίνα Κολέτσα θα βρίσκονται στο Palais Royal ! Και κλασσική σταθερή αξία ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Posidonio που έχει ανοίξει με επιτυχία τις πύλες του σε ένα άκρως νεανικό σχήμα πλαισιωμένος απο τον Κώστα Μαρτάκη, την Χριστίνα Σάλτη και την Θωμαής Απέργη.

 5

H Συγγρού ανεβάζει τον υδράργυρο της διασκέδασης

Η Λεωφόρος Συγγρού φέτος το χειμώνα θα λάμψει από κέφι σε πολλά σημεία της!

Στο «ΡREMIERA live» συνεχίζουν δυναμικά ο Θέμης Αδαμαντίδης με την Ελένη Καρουσάκη, την Σαμπρίνα και τον Στάθη Ξένο, ενώ απέναντι τους στο παλιό «Bio Bio» που ονομάστηκε «Margarites» η λαίδη του πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου και ο Αλέκος Ζαζόπουλος θα δώσουν ένα πιο αυθεντικό λαικό παλμό. Λίγο πιο πάνω στο «Συγγρού live» τρεις άντρες ενώνουν τις δυνάμεις. Δημήτρης Κοντολάζος, Πέτρος Ίμβριος και Τριαντάφυλλος.

 7 8 9

Στροφή στο πιο έντεχνο η Νατάσσα Θεοδωρίδου

Και ενώ το όνομα της Νατάσας Θεοδωρίδου φιγούραρε με αυτά της Καίτης Γαρμπή και της Πέγκυς Ζήνα στο «Ιερά Οδός», η αποχωρήσεις διαδέχτηκαν η μια την άλλη με αποτέλεσμα η Νατάσα Θεοδωρίδου να κάνει μια στροφή στην ποιότητα… και να παρουσιάσουν μαζί με το Γιώργο Θεοφάνους ένα διαφορετικό ερωτικό πρόγραμμα στο «Tas Stage»!

 Του «Βοτανικού» οι μάγκες

Και μετά απο μια σειρά διαπραγματεύσεων, έκλεισε το σχήμα και κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου με τον Αντύπα και τον Νίκο Μακρόπουλο, έχοντας στο πλευρό τους την Ελεάνα Παπαιωάννου, να υπόσχονται ένα χειμώνα στην διασκέδαση…γένους αρσενικού!

Κωστόπουλος και Μπάστα εν δράσει στα Βόρεια

Ο Χάρης Κωστόπουλος και η Σάσα Μπάστα θα μονοπωλήσουν αυτό το χειμώνα τα Βόρεια προάστια και όχι μόνο. Ο λαικός τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις του με την εκρηκτική Σάσα Μπάστα και αναμένεται καυτός χειμώνας στο ΕΜΠΑΤΗ.

 4

Ο «Βασιλιάς» του ROMEO με νεανικό σχήμα

Σταθερός για μια ακόμη σεζόν στο ROMEO o Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που δέχτηκε βροχή προτάσεων από διάφορα νυχτερινά σχήματα, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του χάρτη της νυχτερινής Αθήνας, όντας κατευχαριστημένος από το πετυχημένο καλοκαίρι που είχαν στο ROMEO μαζί με τον επιχειρηματία Τάκη Γιγουρτάκη αλλά και την ψυχή του μαγαζιού Παναγιώτη Βασιλειάδη, θα παραμείνει στο απόλυτο στέκι της παραλιακής. Επιστρέφοντας στα μέσα Οκτώβρη από μια σειρά συναυλιών στην Αυστραλία, ετοιμάζεται για φλογερή πρεμιέρα στο ROMEO έχοντας δίπλα του νέα και ταλαντούχα παιδιά . Με τον αγαπημένο ράπερ της νεολαίας Tus να έχει ήδη συμφωνήσει ενώ αναμένονται και άλλες εκπλήξεις.

10

Πηγή:  Το ρεπορτάζ είναι της Σπυριδούλας Κάμπου και το περιοδικό  CIAO



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!