Αφησε την τράπεζα και δοκιμάζει δονητές

«-Τι δουλειά κάνετε; -Επαγγελματίας δοκιμαστής δονητών». Αυτή είναι η απάντηση της Cara Houiellebecq η οποία παράτησε την τράπεζα και δοκιμάζει σεξουαλικά βοηθήματα.


-«Τι δουλειά κάνετε;»

-«Επαγγελματίας δοκιμαστής δονητών». Αυτή είναι η απάντηση της Cara Houiellebecq η δουλειά της οποίας της επιτρέπει να έχει οργασμό 15 φορές την εβδομάδα. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι είναι απόλυτα…ικανοποιημένη από την καριέρα της.

Το γραφείο της 33χρονης Houiellebecq είναι γεμάτο με πάνω από 2.000 ερωτικά βοηθήματα τα οποία της αποστέλλονται από τις εταιρείες παραγωγής κάθε εβδομάδα. Τα δοκιμάζει, ενημερώνει τις εταιρείες για την ποιότητά τους και στη συνέχεια ανεβάζει την κριτική της στο προσωπικό της blog.

Οπως δηλώνει η ίδια «τα βοηθήματα ήταν πάντα μέρος της σεξουαλικής μου ζωής. Μου έδωσαν την ιδέα να αρχίσω να γράφω για τη σεξουαλική μου ζωή και να δοκιμάζω δονητές. Είναι μια εξαιρετική δουλειά. Δεν βαριέσαι ποτέ. Στο παρελθόν δούλευα σε τράπεζα, αλλά δεν θα πήγαινα ποτέ πίσω σ’ αυτή τη δουλειά».

Η Houiellebecq ζει στο Gainsborough της Αγγλίας μαζί με τον σύντροφό της, τον 37χρονο Darren, ο οποίος εργαζόταν ως σύμβουλος πληροφορικής για Sextoys όταν συναντήθηκαν, και την μητέρα του. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, ηλικίας 9 και 19 μηνών.

Ο Darren λατρεύει να βοηθά την Houiellebecq να δοκιμάζει τα ερωτικά βοηθήματα, κάτι που το ζευγάρι χαρακτηρίζει ως «το καρύκευμα» στη φοβερή σεξουαλική ζωή που έχουν.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!