7 μεγάλες τάσεις της street μόδα για να ακολουθήσεις τώρα

Είναι τα κομμάτια που αν είσαι fashionista βάζουμε στοίχημα πως τα έχεις φορέσει ήδη. Εκείνα που σε ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες κοινές θνητές και αποδεικνύουν πόσο ενημερωμένη είσαι γύρω από τις τάσεις.


Από τα σταρ-sneakers της σεζόν μέχρι τα crop ξεφτισμένα παντελόνια αυτές είναι οι 7 τάσεις που ψηφίζουν γι’ αυτό το καλοκαίρι τα ”it” girls της street μόδας.

1.Οι τσάντες με στρογγυλό μεταλλικό χερούλι-κρίκο: Τις εντοπίσαμε τον περασμένο Ιανουάριο στα fashion weeks και πλέον στολίζουν τα χέρια κάθε fashion girl που σέβεται τον εαυτό του.

2.Οι off-the-shoulder μπλούζες: Ίσως η μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού, με πολλές παραλλαγές της να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

3.Crop ξεφτισμένο τζιν: Ας αποδόσουμε στον οίκο Vetements τα εύσημα για την κυριαρχία αυτής της τάσης. 

4.Τα λευκά sneakers: Πλέον το να φορέσεις ένα ζευγάρι αθλητικά στο γραφείο δεν αποτελέι ταμπού. Αυτό τα λέει όλα. Καθώς και το γεγονός ότι ακόμα και οι μεγαλύτεροι οίκοι έχουν κυκλοφορήσει φέτος ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

5.Τσόκερ: Aυτό είναι το εύκολο αξεσουάρ που έχουμε εντοπίσει σε κάθε fashionista από τον περασμένο χειμώνα και δεν λέμε να το ξεπεράσουμε.

6.H ψάθινη τσάντα-καλάθι: H αγαπημένη τσάντα της Jane Birkin έχει ξεπεράσει κάθε ”it” bag μεγάλου οίκου αυτή τη σεζόν.

7.Τα crop παντελόνια-καμπάνα: Είναι το κομμάτι που θα σε καθιερώσει ως αυθεντική fashionista. Το συγκεκριμένο στυλ είναι η μεγάλη τάση της σεζόν.

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!