5 διαφορετικά είδη shorts: φορέστε τα με στυλ!

Το σορτς στα καθημερινές εμφανίσεις μας είναι ένα κομμάτι που μπορεί να παρεξηγηθεί ή να απογοητεύσει αν δεν το συνδυάσουμε σωστά.


Ο συσχετισμός των σορτς με τη νεανικότητα αλλά και τη σπορ -πρόχειρη- ένδυση αποτελεί μια αφηρημένη έννοια που μπορεί εύκολα να διαψευστεί με τις σωστές κινήσεις στο ντύσιμο μας.

Μπορoύμε να επιλέξουμε σορτς σε διάφορα υφάσματα και υλικά που κάνουν τη διαφορά, έτσι ώστε να μην δείχνουν τόσο casual και να τα συνδυάσουμε με ένα μεταξωτό πουκάμισο ή σακάκι με τοπ και ψηλοτάκουνα πέδιλα για κομψές εμφανίσεις ακόμα και στο γραφείο.

Φυσικά το αγαπημένο μας denim σορτς που μυρίζει άνοιξη δεν προβλέπεται να αποχωρήσει ποτέ από τη hip μόδα και μάλιστα μπορεί να απογειωθεί στιλιστικά με ένα ζευγάρι προχωρημένα αθλητικά ή flatforms και ένα κοντομάνικο t-shirt. Ζωηρή πινελιά ενός χαλαρού ντυσίματος με τζιν σορτς για την απογευματινή μας βόλτα αποτελεί μια μικρού μεγέθους πολυτελής τσάντα ή φάκελος που θα τροποποιήσει το look μας.

Φρέσκοι συνδυασμοί που θα μας κάνουν να δούμε το ντύσιμο με σορτς με άλλο μάτι:

1. Μονόχρωμο σε ίσια γραμμή: Έντονα χρώματα και ίσια ανδρόγυνη γραμμή που μπορεί να φορεθεί με απλό τοπ και ψηλά πέδιλα ή γόβες για κομψό καλοκαιρινό office look.

2. Denim shorts: Ψηλόμεσο ή χαμηλοκάβαλο, σκισμένο ή με γυρισμένο ρεβέρ το τζιν κομμάτι που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε είναι θηλυκό και ευκολοφόρετο. Τip: το μήκος του τζιν σορτς που θα επιλέξετε θα επηρεάσει και τον τύπο του παπουτσιού σας.

3. Βερμούδα πάνω από το γόνατο: Δυναμική εμφάνιση στο street style με μια πιο πολυτελή και στιλάτη διάθεση, η βερμούδα δεν φοριέται μόνο με flip-flops στην παραλία αλλά μπορεί ταυτόχρονανα αποτελέσει βασικό στοιχείο ενός all-day γοητευτικού στυλ με ένα πουκάμισο ή γιλέκο.

4. Πολύχρωμο και μοτίβα: Τα σορτς σε διάφορα μοτίβα και χρωματικούς συνδυασμούς έχουν πλημμυρίσει την αγορά και αποτελούν ιδανική επιλογή, αρκεί να συνδυαστούν με μονόχρωμα στοιχεία που θα δώσουν ισορροπία στο στυλ μας.

5. Show-me-Skin: Το καλοκαίρι είναι η στιγμή να δείξουμε λίγο “δέρμα”, όχι μόνο μέσω του μήκους των ρούχων μας αλλά και με την επιλογή ενός σούπερ cool δερμάτινου κομματιού στο ντύσιμο μας, όπως τα leather shorts.

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!