5 χτενίσματα για την παραλία από τα κομμωτήρια Ikonomakis

Το Καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά… είναι εδώ και μας περιμένει για τις βουτιές μας; Πώς όμως θα είστε chic και στις εμφανίσεις σας στην παραλία;


Το Καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά… είναι εδώ και μας περιμένει για τις βουτιές μας; Πώς όμως θα είστε chic και στις εμφανίσεις σας στην παραλία;

Η θάλασσα, ο ήλιος και το αλάτι αφυδατώνουν τα μαλλιά μας και τα κάνουν να φαίνονται θαμπά και ξηρά!

Οι hairexperts όμως σας έχουν ακόμα μια φορά τη λύση για υπέροχα μαλλιά και super stylish χτενίσματα που ταυτόχρονα προστατεύουν και τα μαλλιά σας!

ΤΟP KNOT και στην παραλία!

Ο αγαπημένος μας κότσος στην κορυφή των μαλλιών μας είναι εύκολος και μας “σώζει” τις ώρες που είμαστε στην παραλία και ειδικά όταν φυσάει! Αποτρέπει το μπέρδεμα των μαλλιών και προστατεύει από τον ήλιο!

χτενισματα για παραλια 1

 

WAVES

Τα αγαπημένα μας κυματιστά μαλλιά είναι το πιο σέξι και όποιος αντέξει, χτένισμα και για την παραλία. Extra tip προστατέψτε τα μαλλιά σας με  αντηλιακά προϊόντα και φορέστε καπέλο για να αποτρέψετε τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. χτενισματα για παραλια 2

BOB KAΡΕ στη βερσιόν για την παραλία!

Το χτένισμα που λατρέψαμε το Χειμώνα τώρα και το Καλοκαίρι εννοείται στη wavy version της! Μας αρέσει και δε χρειάζεται να για να είστε σέξι να έχετε απαραίτητα μακριά μαλλιά! Να η απόδειξη!

χτενισματα για παραλία 5

Γαλλική πλεξίδα

Ποιος είπε ότι τα μαλλιά σε πλεξίδα δεν είναι super και στην παραλία; Μας αρέσουν πολύ είναι εύκολες και ειδικά η γαλλική πλεξίδα θα σας αφήσει και τα waves που θέλετε μετά! Δοκιμάστε την!

χτενισματα για παραλια γαλλικη κοτσιδα

 

Ponytail

Για το τέλος σας αφήσαμε το αγαπημένο σας ponytail. Η αλογοουρά που όλες αγαπάμε είτε σε ίσια version είτε σε σπαστή είναι ιδανική και για την παραλία! Extra tip χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας invisibobble για να μη σπάνε τα μαλλιά σας!

χτενισματα για παραλια 4



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!