40 χρόνια Άννα Βίσση – Τι είδαμε στην παρουσίαση του λευκώματος [εικόνες]

Το βράδυ του Σαββάτου στο Pantheon Theater έγινε η παρουσίαση ενός επετειακού λευκώματος για τα 40 χρόνια παρουσίας της Άννας Βίσση στην ελληνική δισκογραφία.


Το λεύκωμα με τίτλο: «Άννα Βίσση: Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ» δημιούργησε ο Στέλιος Κοντέας, με την στήριξη της ίδιας της τραγουδίστριας. Φωτογραφίες από το 1996 ως το 2013 κοσμούν τις σελίδες του ενώ μέσα σε αυτό οι διάσημοι φίλοι της μιλούν για εκείνη.

Στην παρουσίαση εκτός από την ίδια την τραγουδίστρια συμμετείχε ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Χρήστος Γιαννόπουλος και η καλή της φίλη, Χριστίνα Πολίτη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Λάκης Γαβαλάς κ.α.

Αξίζει να σημειώσουμε πως κάποια από τα έσοδα του λευκώματος θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, τρία ευρώ από την πώληση κάθε αντιτύπου στην Ελλάδα, θα πηγαίνουν απευθείας στο Χαμόγελο του Παιδιού ενώ από κάθε πώληση αντιτύπου στην Κύπρο, το ίδιο ποσό θα διατίθεται στο Sophia Foundation for Children.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!