3 απλοί λόγοι να μεταφέρετε έξω την προπόνηση σας

Όλοι λίγο πολύ λαχταράμε να απολαύσουμε τη φύση και τον ήλιο, οπότε γιατί να μην συνδυάσουμε τη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής μας υγείας με μια απλή προπόνηση ρουτίνας;


Η άνοιξη είναι η τέλεια στιγμή για να μεταφέρετε την προπόνηση σας σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να βγείτε για τρέξιμο, να επιδοθείτε σε ασκήσεις δύναμης και stretching στο δρόμο ή στο πάρκο, να κάνετε yoga, να πάτε για κολύμπι, να βγείτε μια βόλτα με το ποδήλατο σας και πολλά περισσότερα. Εάν δεν νιώθετε ακόμα πεπεισμένοι, εδώ θα βρείτε τα πέντε μεγαλύτερα οφέλη της άσκησης σε εξωτερικούς χώρους όταν ο καιρός όχι μόνο το επιτρέπει, αλλά το επιβάλλει!

1. Θα βελτίωσετε τη σωματική σας υγεία: Είναι αποδεδειγμένο ότι οι άνθρωποι που παίρνουν μια σταθερή ποσότητα φρέσκου αέρα κάθε μέρα έχουν ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα. Για να μην αναφέρουμε το τεράστιο όφελος της βιταμίνης-D στο σώμα μας από το φώς του ήλιου.

2. Θα εξοικονομήσετε χρήματα: Αντί να επενδύσετε σε μια παχυλή συνδρομή γυμναστηρίου, μπορείτε να “περιποιηθείτε” τον εαυτό σας με ένα καινούριο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, μια sport τσάντα ή ένα fancy παγούρι για το νερό σας.

3. Θα σας φτιάξει τη διάθεση: Η γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους είναι πολύ πιο διασκεδαστική από οποιαδήποτε ρουτίνα στις κλειστές αίθουσες του γυμναστηρίου. Υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα να δείτε και να εξερευνήσετε στη φύση, όπως νέες, κρυμμένες διαδρομές και μονοπάτια για περπάτημα αλλά και αναζωογονητή yoga στην παραλία.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!