Κιάνα: Απο το Πάντειο πανεπιστήμιο στην πίστα / ”Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν το θέλουμε”

Απολαύστε την Κιάνα σε μια όμορφη εξομολόγηση και γνωρίστε την τώρα που μπορείτε! Δεν θα χάσετε! 


Ένα κορίτσι νέο με καταπληκτική φωνή έρχεται να μας ανατρέψει τα σχέδια. Είναι και όμορφη και σέξι και ωραία φωνή. Μετά το σόου που συμμετείχε και έγινε γνωστή συνεχίζει τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο αλλά δεν αφήνει την μεγάλη της αγάπη που είναι το τραγούδι !!

Απολαύστε την Κιάνα σε μια όμορφη εξομολόγηση και γνωρίστε την τώρα που μπορείτε! Δεν θα χάσετε! 

Περιέγραψε μας με δύο λόγια τον εαυτό σου και τι ήταν αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με το τραγούδι

Μια σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω να ασχολούμαι με την μουσική και το τραγούδι. Από τότε μέχρι σήμερα όλη μου η ζωή είναι γεμάτη από αυτό. Ξεκίνησα από το Ωδείο Καλαμάτας την πόλη όπου μεγάλωσα και συνέχισα στην Αθήνα όπου παρακολούθησα μαθήματα φωνητικής σολφέζ πιάνο και κιθάρα στο Ωδείο Μουσικής Τέχνης στο Κουκάκι στο Fame Studio του Ant1 αλλά και στο Μουσικό Εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους.

Μια καταγωγή τσιγγάνικη που μάθαμε ότι έχεις πιστεύεις σε βοηθάει; Τι σημαίνει για σένα καταγωγή και οικογένεια;

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ τώρα τελευταία το έμαθα! Δεν ξέρω αν με βοηθάει από άποψη ταλέντου σίγουρα όμως μέσα μου αγαπώ πολύ αυτά τα ακούσματα και αυτή την μουσική αγγίζει πολύ την ψυχή και είναι αληθινή. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου . Χωρίς την στήριξη και την αγάπη των γονιών μου δεν θα είχα καταφέρει να ακολουθήσω το όνειρο μου. Το ίδιο ισχύει και για τα μέρη που γεννιέται και μεγαλώνει κανείς. Επηρεάζεσαι και εμπνέεσαι από αυτά. Εγώ είχα την τύχη να ζήσω και κάποια παιδικά χρόνια στα όμορφα Χανιά της Κρήτης οπότε παρά την καλαματιανή μου καταγωγή αισθάνομαι και αυτό το μέρος σαν δεύτερη καταγωγή μου.

Επιτυγχάνουν και εξελίσσονται όσοι πραγματικά το αξίζουν ή παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο;

Το ταλέντο είναι σίγουρα το πρώτο εφόδιο για να πετύχει κάποιος στον καλλιτεχνικό χώρο , αλλά όχι δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας. Ο χαρακτήρας το πείσμα η πίστη στον εαυτό σου η δυνατότητα το να ξέρεις ποτέ να αρπάξεις μια καλή ευκαιρία αλλά κυρίως η επιθυμία είναι αυτά που σε οδηγούν στο σωστό μονοπάτι. Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν το θελουμε πραγματικά θα βρούμε και τον τρόπο. Σίγουρα όμως ο παράγοντας τύχη είναι μάλλον ο πιο βασικός .

Συμμετείχες στο τηλεοπτικό show «The Voice» και μάλιστα έφτασες αρκετά ψηλά έως τον αποκλεισμό σου στη φάση των «battles».

Στο the voice δεν ήταν τόσο δική μου απόφαση να συμμετάσχω. Οι γονείς μου με είχαν δηλώσει συμμετοχή χωρίς να το ξέρω. Αλλά όταν μου τηλεφώνησαν από τον Ant1 μου άρεσε η ιδέα. Η απόφαση για το Rising ήταν εντελώς δική μου. Ήμουν πολύ πιο έτοιμη τώρα και πιο ώριμη καλλιτεχνικά ήθελα να δείξω αυτό που είμαι.

Φέτος πάς στο Rising Ποιές οι εντυπώσεις και οι εμπειρίες σου από τους δύο διαγωνισμούς και γιατί Πήγες και στους δύο τι ήταν αυτό που σε έκανε να το αποφασίσεις;

Το Rising star ήταν από τις πιο έντονες στιγμές που έχω ζήσει. Έχω ξαναπεί πολλές φορές για την ενέργεια που σου μεταδίδει ο κόσμος στο πλατό αλλά και η τηλεόραση είναι απίστευτο συναίσθημα.

Μίλησε μας για τις δουλειές σου και τι αποκόμισες μέσα από αυτές αλλά και τους καλλιτέχνες που σε εμπιστεύτηκαν;

Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πλούταρχος ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο Χρήστος Χολίδης ο Χάρης Βαρθακούρης και πολλούς άλλους . Ο καθένας τους είχε να μου δώσει από κάτι. Είναι όμορφο συναίσθημα να μοιράζεσαι τη σκηνή η την “πίστα” που λέμε με καλλιτέχνες που έχουν αφήσει όμορφα πράγματα στη μουσική και στο τραγούδι. Είναι εμπειρία.

Και είναι θετικό το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες επιλέγουν και εμπιστεύονται νέα παιδιά να είναι δίπλα τους . Έχουν και εκείνοι την ανάγκη απ την δίκη μας παρουσία αλλά και εμείς από τα φώτα τα δικά τους.

Παράλληλα με το τραγούδι έχεις τελειώσει και το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τι είναι όλο αυτό για σένα; Δεν θα ήθελες να ασχοληθείς με αυτό η με την μουσική;

Το πτυχίο Δημοσιογραφίας είναι ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή μου που αν και το αγαπώ πολύ και με εξιτάρει δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αφήσω το τραγούδι για να το ακολουθήσω . Δεν το αποκλείω και σίγουρα μου χρησιμεύει αρκετά . Θα ήθελα κάποια στιγμή να τα συνδυάσω. Έχω κάνει ραδιόφωνο στο παρελθόν και θα ήθελα να ξανακάνω.

Αν σου έλεγαν να γυρίσεις το χρόνο πίσω, θα ήθελες να αλλάξεις κάτι από τη ζωή σου, από αυτό που είσαι σήμερα;

Αν θα μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω μπορεί να ήθελα να αλλάξω κάποια πράγματα όμως νομίζω στο τέλος θα έκανα πάλι τα ίδια ακριβώς! Είμαι απ τους ανθρώπους που πιστεύουν στο κάρμα και στο “όλα γίνονται για κάποιο λόγο” όποτε δεν νομίζω ότι και να γυρνούσαμε το χρόνο θα άλλαζε τίποτα!

Ποιός είναι ο ρόλος του έρωτα στη ζωή σου; Έρωτας και αγάπη… Σε αγγίζουν αυτές οι λέξεις;

Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή όλων μας νομίζω. Ποσό μάλλον όταν είσαι καλλιτέχνης σε χτυπάει ακόμα πιο πολύ! Ο έρωτας και η αγάπη είναι πηγή έμπνευσης για το τραγούδι και τη μουσική , όλα είναι έρωτας.

Έκανες αίσθηση με το αυτοκολητάκι σου στο σόου Θα μας πεις γιατί όλο αυτό και τι σημασία είχε για σένα;

Το φεγγαράκι μου στο Rising Star ήταν η δύναμη μου. Πάντα μου άρεσε να λέω “Βάλε στόχο το φεγγάρι ακόμη κι αν αποτύχεις θα βρεθείς ανάμεσα στ´αστέρια ” Ήθελα να έχω κάτι που με αντιπροσωπεύει και λόγω της αγάπης που είχα από μικρή στη Sailor Moon και στη δύναμη του Φεγγαριού είχα επηρεαστεί.

Θα έκανες τα πάντα για να κάνεις καριέρα; Ακούγονται διάφορα για τον χώρο σας εσύ έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις;  Κι αν ναι πως το αντιμετώπισες;

Νομίζω σε όλους τους χώρους λίγο πολύ ακούγονται πράγματα. Ειδικά σε έναν χώρο σαν τον δικό μου ακόμα περισσότερα. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι στον άνθρωπο και πως δεν παίζει κανένα ρόλο τελικά που βρίσκεσαι και ποιοι σε πλησιάζουν. Όταν έχεις μια πορεία μπορείς να την ακολουθήσεις όπως εσύ επιλέγεις . Πάντα υπάρχουν τρόποι να αποφύγεις τις κακοτοπιές .

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον και τι θα κάνεις με εμφανίσεις θα είσαι σε κάποιο σχήμα το χειμώνα;

Ναι φέτος ετοιμάζω διάφορα ωραία πράγματα καινούργια τραγούδια σε συνεργασία με την εταιρεία μου την Heaven Music αλλά και συνεργασία για τον χειμώνα. Θα είμαι σε ένα υπέροχο μαγαζί στο κέντρο με υπέροχους συνάδελφους και θα περάσουμε μαγικά!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!