20 Χρόνια μετά η Πέμυ Ζούνη συναντά την Μελίνα Μερκούρη


Προσέξτε καλά, δεν θα αφήσετε να με ξεχάσουν, δεν θέλω να γίνω ανάμνηση, θέλω να είμαι καθημερινά μαζί σας…» τα λόγια της Μελίνας .
Ας της δώσουμε την ευκαιρία λοιπόν να είναι κοντά μας, όπως θα ήθελε, να μας εμπνεύσει με τη ζωή, το έργο και την προσωπικότητά της.
Παρούσα όσο ποτέ, στις αναγκεμένες αυτές ώρες τις χώρας μας, εμπνέοντάς μας με την δυναμική αγάπη της για την Ελλάδα και τον πολιτισμό, καθώς τα υπερασπίστηκε πότε με την πολιτική της και πότε με την καλλιτεχνική της υπόσταση. Ανάγκη μεγαλύτερη από ποτέ, σήμερα, το πάθος της Μελίνας για την Ελλάδα, να υπενθυμίζει στους έλληνες και να γνωρίζει στους νέους, πως η φλόγα για την πατρίδα , και τον πολιτισμό, αξίζει να μεταλαμπαδεύεται.

 

Παρουσίαση και σχολιασμός από μία επίσης καλλιτέχνιδα και πολιτικό, με έντονη κοινωνική παρουσία, την Πέμη Ζούνη, σε μία προσεκτική προσέγγιση της πολυδιάστατης προσωπικότητας της, Μελίνας, αναδεικνύοντας έτσι, τις αξίες με τις οποίες ταυτίστηκε και πορεύτηκε στη ζωή της.

 

Η παρασταση – αφιέρωμα ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία από την Λευκάδα την Παρασκευή 31 Ιουλίου Στην αφήγηση Πεμη Ζουνη Τραγούδι Μαργαριτα Γκινοσατη , Πεμη Ζουνη
Σκηνοθεσια Ρεινα Εσκεναζη Παραγωγή ramsis Mvm

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!