15-50 / Το συγκρότημα που διαπερνά όλα τα κύτταρα μυαλού και καρδιάς με την ενέργεια του

Να θυμάστε 15-50 συγκρότημα που το όνομα τους κάντε το κωδικό στο μυαλό σας από αυτούς που κλειδώνουν και τους ξεχνάς !!


Μια βραδιά διαφορετική ..

Μια βραδιά που δεν το περίμενα ότι θα είχε τόση ενέργεια. Κι όμως ήταν μια βραδιά πολύ ροκ με στοιχεία που συνδύαζαν ακόμα και στο μυαλό αυτού που δεν ακούει ροκ την ιδανική κατάσταση για να τα ακούσει. 15-50 το συγκρότημα που σου κλέβει μυαλό και καρδιά !!

Ίσως δεν είμαι η πιο ιδανική  να μιλήσω για ρόκ μουσική και τους εκπρόσωπους της. Όμως θεωρώ πως είμαι ειδική στο να μιλήσω για αυθεντικότητα και μη, και τελικά ποιος με εκφράζει πιο πολύ στο να ακούω ρόκ μουσική και να νιώθω αυτά που άκουσα!!!

Προσωπικά δεν κρύβω πως οι γνώσεις μου περιορίζονται στα απολύτως βασικά και ως εκ τούτου δεν μπορώ να εκφέρω εμπεριστατωμένη γνώμη. Μπορώ όμως να μιλήσω και να περιγράψω τις καταστάσεις και τα συναισθήματα που δημιουργούν οι καλλιτέχνες μέσω της μουσικής. Και αυτό θα κάνω αφού μετά από αυτό που έζησα στο burbon  με τους απίστευτους 15-50

Η ώρα ήταν 23:55, και το μαγαζί ήταν γεμάτο … κόσμο και ήχους. Στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων υπήρχε ένα χαμόγελο. Ένα χαμόγελο που πήγαζε από αυτό που περίμεναν να ακούσουν και καθρεφτιζόταν στα πρόσωπα τους.

Δεν μπορούσε κανείς να μείνει ανέπαφος και να μην αλωθεί από αυτή την έντονη θετική ενέργεια και το πάθος αυτών των παιδιών πάνω στην σκηνή.

Μια αύρα πάθους, ενέργειας και έντασης συνέπαιρνε όποιον βρισκόταν στο χώρο. 

Τα σώματα τους και τα πρόσωπα τους πάλλονταν στους ήχους τραγουδιών που έλεγαν, τρέποντας τα σε πομπούς μια τόσο δαιμονισμένης, όσο και αγγελικής ενέργειας η οποία διαπερνούσε όλα τα κύτταρα του κορμιού σου αλλά και του μυαλού σου.

Η ατμόσφαιρα μου θύμιζε γλέντι με πάθος που λίγο πολύ αυτό τον καιρό έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει πάθος.

Όρθιοι αλλά και καθιστοί όλοι εξέφραζαν την αγάπη τους και όλοι το ζούσαν.

Ρουφούσαν την κάθε στιγμή τους εκεί πάνω με όλα τα όργανα παθιασμένα να τις κάνουν ακόμα πιο δυνατές ακόμα πιο παθιασμένες.

Ο Κάθε τους ήχος λειτουργούσε μέσα στις σχισμές του χρόνου, οι οποίες είναι σχεδόν αντιληπτές αλλά όχι προσβάσιμες, σε εμάς τους υπόλοιπους.

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να τους δείτε όπου τους πετύχετε και όποτε σας δοθεί η ευκαιρία.

Να θυμάστε 15-50 συγκρότημα που το όνομα τους κάντε το κωδικό στο μυαλό σας από αυτούς που κλειδώνουν και τους ξεχνάς !!

Αυτό είναι το νέο τους τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε .. Ακούστε το δυνατά γιατί είναι Έρωτας Πρόσφυγας. 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!