Πρεμιέρα με φιλανθρωπικό χαραχτήρα για την ”Παναγία των Παρισίων”

Αρκετοί ηθοποιοί και πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, στήριξαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επίσημη πρεμιέρα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έκανε ο θίασος ΑΔΡΑΧΤΙ στο θέατρο ΒΕΑΚΗ με το έργο «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ» τη περασμένη Δευτέρα.
30
Αρκετοί ηθοποιοί και πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, στήριξαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή. Ο θίασος ΑΔΡΑΧΤΙ, είχε ως τιμώμενους καλεσμένους εθελοντές και εργαζόμενους του ΕΜΕΙΣ με τα παιδιά τους, καθώς και τα παιδιά και τους εργαζόμενους από τα ιδρύματα ΣΟΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ το οποίο παρέδωσε ευχαριστήρια πλακέτα στον θίασο για τη προσφορά του.
10 20
Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία της η θεατρική ομάδα κωφών «Τρελά Χρώματα». Μετά την παράσταση ακολούθησε πάρτυ στο φουαγιέ του θεάτρου όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τους ηθοποιούς της παράστασης οι οποίοι παρέμειναν με τα κοστούμια της παράστασης δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά. Τα προϊόντα των χορηγών που δεν καταναλώθηκαν, προσφέρθηκαν στους άστεγους το ίδιο κι όλας βράδυ!!! 
40
Η εκδήλωση αγκαλιάστηκε θερμά από τα κανάλια ALPHA, ΑΝΤ1, Ε, STAR και ΕΡΤ που παρευρέθησαν με κάμερες για να τη καλύψουν. Τα νοστιμότατα φαγητά, ήταν από τις «Νοστιμιές της Μαίρης» Την εκδήλωση, κάλυψαν με χορηγία τα προϊόντα: Βίκος, ΕΑΣ Νάξου, Υπογραφή Στεργίου, Golden Sandwich


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!