Κυπριανός: Ο ”ξυπόλητος πρίγκηπας” των Ευρωπαϊκών βραβείων κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι μετά από χρόνια

Πάρτε και μια γεύση από όλα όσα έχει κάνει … Μόνο τα βραβεία του φτάνουν για να δείτε το μέγεθος του Καλλιτέχνη … Τα συμπεράσματα δικά σας!! Ακούστε το δυνατά στο www.bizznews.gr


Χρόνια μετά την κατάκτηση των 4 Ευρωπαϊκών Βραβείων, των τελευταίων του επίσημων κυκλοφοριών, των εκατοντάδων ζωντανών του εμφανίσεων στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της χώρας αλλά και σε Bar – Club της Αθήνας και της περιφέρειας, που διακόπηκαν λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε…

και μετά την καθοριστική παρότρυνση της Ράνιας Λαβράνου, της υπεύθυνης επικοινωνίας του διαδικτυακού καναλιού AllGreekStars στην Ελλάδα, για την υλοποίηση του εγχειρήματος, ο Κυπριανός επιστρέφει και κυκλοφορεί μέσω της 14 Music, το νέο του Digital Single “Ελα” σε μουσική, στίχους και ενορχήστρωση του ιδίου, με έντονο electro – pop – rock ύφος, συνεχίζοντας ανανεωμένος το μουσικό του ταξίδι.

Πάρτε και μια γεύση από όλα όσα έχει κάνει … Μόνο τα βραβεία του φτάνουν για να δείτε το μέγεθος του Καλλιτέχνη … Τα συμπεράσματα δικά σας!! 

Χρόνια τώρα αναζητούμε, ψάχνουμε τις διακρίσεις στο εξωτερικό απο Ελληνες και Ελληνίδες, δικούς μας δημιουργούς και τραγουδιστές, χωρίς αυτές να έρχονται πάντα εκτός σπάνιων εξαιρέσεων ταλαντούχων καλλιτεχνών. Στέλνουμε και ξαναστέλνουμε, γνωστούς στο ελληνικό κοινό τραγουδιστές, μέσω των επικοινωνιακά στημένων ΜΜΕ απο τις μεγάλεςδισκογραφικές εταιρείες και πάλι δεν είμαστε και το καλύτερο αντιπροσωπευτικό δείγμα της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας. Ο Κυπριανός μέσα σε δύο χρόνια και χωρίς καμία στήριξη των προσπαθειών του απο τα ΜΜΕ και συγκεκριμένα της Αθήνας, κατάφερε να κερδίσει εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την Κύπρο σε 3 Ευρωπαικά φεστιβαλ, 4 βραβεία, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο για έναν ανεξάρτητο καλλιτέχνη χωρίς μεγάλη δισκογραφική εταιρεία να στηρίζει τα βηματά και τις προσπάθειές του με την ανάλογη προώθηση και προβολή στα ΜΜΕ.


1ο βραβείο σκηνικής παρουσίας

Με το τραγούδι ‘ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ’

Pan Music International Pop Festival

στο Pancevo της Σερβίας 17 – 18.08. 2007

3ο βραβείο ερμηνείας

Με το τραγούδι ‘ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ’

Euro pop International Festival

στη Ζένιτσα της Βοσνίας 31.08 – 02.09.2007

1ο βραβείο ενορχήστρωσης

Για το τραγούδι ‘ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ’

Euro pop International Festival

στη Ζένιτσα της Βοσνίας 29.08 – 31.08.2008

3ο βραβείο ερμηνείας

Με το τραγούδι ‘ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ’

Euro pop International Festival

στη Ζένιτσα της Βοσνίας 29.08 – 31.08.2008
kypr2
Στα φεστιβάλ συμμετείχαν πολλές ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο όπως: Σερβία, Σλοβενία, Μάλτα, Ιταλία, Ρωσία, Βουλγαρία, Σκόπια, Βοσνία, Τουρκία, κ.α. Το γεγονός καλύφθηκε δορυφορικά από τις κρατικές τηλεοράσεις των Σερβίας – Βοσνίας αντίστοιχα, καθώς και από κάποια ιδιωτικά κανάλια όπως TV KOSOVO, PINK TV κ.α. Η διεξαγωγή της ψηφοφορίας έγινε μέσω της κριτικής επιτροπής και του κοινού με sms. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΚYΠΡΙΑΝΟΣ διαγωνίσθηκε στην Ελληνική γλώσσα απέναντι σε δημοφιλής ερμηνευτές.

award2
Εξίσου σημαντικό είναι ότι το τραγούδι ‘Θέλω να σε δω’ βρίσκεται στη συλλογή CD του Pan Music Festival και κυκλοφορεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως και το γεγονός ότι το κομμάτι ζητήθηκε να κυκλοφορήσει μεταφρασμένο στη Σερβία. Επίσης στο Europop festival, ο ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ τραγούδησε με την νικήτρια της Eurovision(2007) Μαρίγια και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Tose Proeski και Zeljko Joksimovic.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!