Κάτια Πιπέρογλου: Θα την κερδίσει η Νομική η πασαρέλα ή ο έρωτας;

Στην πασαρέλα ή στην αίθουσα των Δικαστηρίων ένα είναι σίγουρο πως θα πετύχει… Γιατί έχει τσαγανό όνειρα ήθος και αξίες !!!


Είναι φοιτήτρια της Νομικής και παράλληλα και μοντέλο … Είναι κορίτσι που μπορεί να αποδείξει πως τα όνειρα πραγματοποιούνται  όταν τα πιστεύεις!!  

Αυτή είναι η μικρή μας Κάτια Πιπέρογλου …

2

Ένα κορίτσι μορφωμένο και μεγαλωμένο σωστά αφού τυχαίνει (δεν είναι τυχαίο) που γνωρίζω και την οικογένεια της. 

5

Κάνει τις σπουδές της και παράλληλη για να έχει και το χαρτζιλίκι που χρειάζονται όλα τα παιδιά της ηλικίας της κάνει και μόντελινγκ.

Πάρτε μια γεύση από τις υπέροχες φωτογραφίες της 

7 8

Και όχι μόνο αυτό … όπως λένε οι πληροφορίες μου και (είναι καλά τσεκαρισμένες) τον τελευταίο καιρό περνάει και σούπερ δίπλα στο πλευρό του γνωστού μπασκεμπολίστα Παπαγιάννη Γιώργου της επίσημης ομάδας του Παναθηναικού. 

100

Έρωτας; Λέτε; Θα δείξει!! Πάντως εμείς γνωρίζουμε πως το αγόρι αυτό που είναι μόλις 2,18 στο ύψος είναι τρελός και παλαβός για πάρτυ της αφού και στο προφίλ του στο facebook  έχει κοτσάρει την φωτό τους αγκαλιά. 

4

Τα υπόλοιπα νομίζω πως δεν πρέπει να τα γράψω … αφού το κορίτσι αυτό η Κάτια σίγουρα θα μας απασχολήσει και στο μέλλον !! 

10

Στην πασαρέλα ή στην αίθουσα των Δικαστηρίων ένα είναι σίγουρο πως θα πετύχει γιατί έχει τσαγανό και όνειρα ήθος και αξίες !!! 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!