12 ημίθεοι συναντούν τους ‘Ελληνες Θεούς της Οδησσού

Λίγο χρόνο χρειάζεσαι για να πιστέψεις, όσα ελληνικά χάθηκαν και όσα ελληνικά ξαναγεννιούνται γίνονται πάντα με ένα τρόπο Καρμικό … Αυτό κάναμε και εμείς … Γιατί αυτή η αποστολή είχε κάρμα!!


Λίγο χρόνο χρειάζεσαι για να πιστέψεις, όσα ελληνικά χάθηκαν και όσα ελληνικά ξαναγεννιούνται γίνονται πάντα με ένα τρόπο Καρμικό … Αυτό κάναμε και εμείς … Γιατί αυτή η αποστολή είχε κάρμα!!

Βρεθήκαμε  για ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στο Διαμάντι της Μαύρης θάλασσας στην Οδησσό.

Καλεσμένοι του μεγάλου Έλληνα και αγαπημένου μας φίλου πια Παντελή Μπούμπουρα που είναι ο άνθρωπος που αγαπάει την Ελλάδα, τον ελληνισμό και το δείχνει με όλους τους μαγικούς τρόπους.

Έτσι λοιπόν ο αρχηγός της αποστολής ο Γιάννης Βίτσας οργάνωσε αυτό το ταξίδι και μας έδωσε με ένα ιδιαίτερα διαφορετικό τρόπο, να δούμε πως μπορείς να αγαπάς την Ελλάδα, να είσαι πατριώτης και να ζεις για αυτήν. Βέβαια οφείλω να σας πω πως μαζί του μάθαμε και πως τρώνε όλααααα τα γλυκά !!

12 Δημοσιογράφοι … Μια αποστολή …

Διαφορετικοί μεταξύ μας, καταφέραμε να κάνουμε την διαφορά, ή για να σας το πω καλύτερα, καταφέραμε να αποδείξουμε πως όλα γίνονται καλύτερα όταν υπάρχει θέληση και δύναμη παρέα, φίλοι και αγάπη.

Περάσαμε τόσο όμορφα, γελάσαμε τόσο πολύ κάναμε και δουλειά μην νομίζετε. Ο καθένας στο είδος του.

Συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, δελτία, συναντήσεις γνωριμίες με ανθρώπους που μας έδωσαν υλικό αλλά και ανθρωπιά, αγάπη, χαμόγελα, μαθήματα ζωής, που πιθανόν να μην τα είχαμε μάθει, να μην τα είχαμε συναντήσει αν ο αρχηγός μας ο Γιάννης Βίτσας δεν μας είχε ενώσει σε αυτή την αποστολή και δεν γιορτάζαμε κάθε μέρα τα γενέθλια του !!!

Για αυτό θέλω να κάνω ένα μικρό ρεπορτάζ … για  τον καθένα τους λίγο διαφορετικό … με τα δικά μου μάτια όπως κάνω πάντα.

Με τα Μάτια της Άννας λοιπόν σας συστήνω του 12 μικρούς ημίθεους που συνάντησαν τους Έλληνες Θεούς  εκεί …στο Διαμάντι της Μαύρης θάλασσας στην Οδησσό!! 

1

Γιάννης Βίτσας

Ο αρχηγός της αποστολής

Ο άνθρωπος που δεν κωλώνει πουθενά. Καθαρός, αληθινός, έξω καρδιά και ναι ξέρει να κάνει και μιμήσεις που πολλοί θα ζήλευαν. Τα είχε όλα στην εντέλεια, άψογος οικοδεσπότης για να μην λείψει τίποτα από την παρέα αυτή.. Τα πάντα άρτια οργανωμένα, με διαφορά, σε πολλά πράγματα που μόνο όταν είσαι κοντά του μπορείς να τα ζήσεις. Σε ευχαριστώ που με επέλεξες σε αυτό το ταξίδι, σε ευχαριστώ που με έφερες σε επαφή με ανθρώπους που δεν ήξερα και δίνοντας μου έτσι  τον λόγο να τους κάνω φίλους.

Σε ευχαριστώ που υπάρχεις και κάνεις τον κόσμο να μοιάζει καλύτερος και διαφορετικός … Γιατί όπως λέει και μια κοινή μας φίλη είσαι και εσύ φτιαγμένος από πειραγμένο Υλικό !!

5

Γωγώ και Μαίρη Αυγερινοπούλου

Δεν νομίζω να χρειάζονται συστάσεις οι δυο κυρίες της σόου μπιζ; Κι όμως τελικά χρειάζονταν. Χρόνια μέσα σε όλα, τα πάντα γνώριζαν όποια πέτρα και αν σήκωνες ήταν εκεί . Με τόσα χρόνια στο ρεπορτάζ υπάρχει το κύρος του ονόματος τους. Μπορεί κάποιοι εκεί έξω να τις λένε σνομπ (αυτό είχα ακούσει) περίεργες, ίσως γιατί είναι διαφορετικές. Αλλά χαίρομαι πολύ που έχω την δική μου άποψη και ναι μπορώ να την λέω. Πίσω λοιπόν από το δυναμικό χαραχτήρα και ίσως όλο αυτό το ιδιαίτερο στύλ  είναι δυο κορίτσια με καρδιά μικρού παιδιού, ευαίσθητες, ειδικά όταν τις ακούς να μιλούν για παιδιά. Γυναίκες που ξέρουν καλά τι σημαίνει πάθος, έρωτας, κόντρα, δόξα, στεναχώρια,(μην σας πιάσει τρόμος δεν θα πω ονόματα χαχαχαχαχα)  αλλά και αγάπη. Εγώ λοιπόν κρατάω αυτό το πάθος για ζωή και είμαι χαρούμενη που απέκτησα δυο φίλες που γουστάρουν την ζωή, την αλλαγή, την ομορφιά αλλά και το χαβιάρι… (εδώ βάζω χαχαχααχα ξέρουν αυτές) …. Είστε φίλες μου και σας ευχαριστώ που θα μοιραστούμε μαζί πράγματα αυτό τον Χειμώνα !!!

Έμυ Λιβανίου

Το κορίτσι με τα μπλε μάτια που σε κοιτούν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα …απλά καρφώνεσαι πάνω τους. Μια εξαιρετική συνάδελφος που τόσα χρόνια έχει δώσει τα πάντα σε αυτό τον χώρο της δημοσιογραφίας. Όμως όταν την ακούς να μιλάει για τα παιδιά της  λιώνει. Μια τρυφερή και γλυκιά μανούλα που πραγματικά αγαπάει την ζωή και είναι γεννημένη για είναι μαμά. Μια γυναίκα που θαυμάζεις γιατί μπορεί απλά με μαγικό τρόπο να σου πεί αυτό που θέλει με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο. Σε ευχαριστώ για αυτά που μοιραστήκαμε τα όμορφα και για όλα αυτά που θα μοιραστούμε, αφού πια θα τα λέμε διαφορετικά.. σαν φίλες !!

3

Ζέτα Καραγιάνη

Τι να πω τώρα για την σέξι κοκκινομάλλα της παρέας; Το μόνο που μπορώ να πώ με σιγουριά είναι ότι όταν της μπει κάτι στο μυαλό λέει τώρα τώρα τώρα… Κλαίω και μόνο που θυμάμαι την ατάκα !! Μια γυναίκα γλυκιά και καταξιωμένη στον χώρο της δημοσιογραφίας αφού έχει δουλέψει παντού και με επιτυχία. Μαζί λοιπόν κάναμε τσιγάρα, σε όποιον χώρο μπορούσαμε να τα κάνουμε φυσικά γιατί δεν μπορούσαμε σε όλους. Είναι όμορφη νέα (δεν θέλω σχόλια) και δίνει τα πάντα για αυτό που λέγεται φιλία …Μια καινούργια σχέση ξεκίνησε λοιπόν κάνοντας την διαφορά αφού έχουμε τόσα πολλά κοινά. Συμφωνείς να φανταστώ αγαπημένη μου …

8

Αναστασία Κορινθίου

Μια γνωριμία και φιλία χρόνων … Στην ζωή μας μέσα από κάποιους ανθρώπους που πέρασαν από αυτή γνωρίζουμε κάποιους άλλους και είμαστε τόσο τυχεροί .. Έτσι και η δική μου σχέση με την Νεράιδα των βιβλίων την όμορφη συγγραφέα που αν μη τι άλλο μπορεί να κάνει τα πάντα με το μαγικό της ραβδί. Τελευταία της αποκάλυψη (μιας και συγκάτοικοι σε αυτό το ταξίδι αφού μοιραστήκαμε το δωμάτιο) κατάλαβα καλά πως μια γυναίκα όταν θέλει και το λέει η καρδούλα της μπορεί να πετύχει τα πάντα…

Είναι γεννημένη για δίνει φως στους ανθρώπους, είναι μαζί μας γιατί εκτός από δημοσιογράφος μαζί με τον Εκδοτικό της οίκο και τον Κο Σμυρνιωτάκη χάρισαν 6,000 βιβλία στα παιδιά των Ελλήνων  εκεί που το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.

Κορινθίου κανόνισε … ήρθες στην Αθήνα και την αναστάτωσες ήρθες και άλλαξες τα πάντα αφού ακόμα και εμένα με έβαλες στο τρυπάκι να γράψω βιβλίο. Κανόνισε λοιπόν και χτύπα με το μαγικό σου ραβδί τον έρωτα ..γιατί σε περιτριγυρίζει πολύ τελευταία (δεν θα πω άλλα) Απλά ένα ότι σε αγαπώ και σε ευχαριστώ που είσαι φίλη μου !! Και αυτή την φωτο που έχεις στο κινητό σου … (κάψτην) !!!

6

Θάνος Κλωνόπουλος

Το απόλυτο αγόρι .. Ο κλώνος του γέλιου

Το αρσενικό που δεν μπορεί να του αντισταθεί κανείς…(ξέρω εγώ τι λέω) και ναι είχε τις κατακτήσεις του στην Οδησσό. Διότι εκτός από καταπληκτικό ρεπορτάζ είναι και όμορφος και έκαψε καρδιές στην εξωτική Ουκρανία. Με ταλαιπώρησε λίγο αλλά χαλάλι του είναι όλα τα λεφτά και χάρηκα πολύ που ήμασταν μαζί σε αυτή την αποστολή. Την επόμενη ένα έχω να σου πώ ……….. θα ταλαιπωρηθείς πολύ (να το θυμάσαι διότι εγώ δεν ξεχνώ) αγελάδα θα πεις; Είμαι σίγουρη αλλά θα σου θυμίσω πως είμαι και λίγο καμήλα και χωρίς τακούνι . Λοβ γιου λοιπόν για όλα αυτά που περάσαμε αλλά και για όλα αυτά που έρχονται με ή χωρίς άδειες τηλεοπτικές !!

7

Αθηνά Ζαχαράκη

Το κορίτσι ιδέα . Το κορίτσι είδωλο, το κορίτσι με τα τρελά μαλλιά που ψάχναμε απεγνωσμένα να βρούμε μια κρέμα για να βάλουμε επάνω γιατί πετάγανε συνέχεια στις σέλφι. Το κορίτσι με την χρυσή καρδιά. Μια καινούργια φίλη που είμαι περήφανη που την γνώρισα γιατί μέσα από τα μάτια της καταλαβαίνεις πως ναι υπάρχει φιλία και μπορεί να είναι λίγο delay …. (Αθηνάαααα κατάλαβες) αλλά κάποια πράγματα ακόμα κι όταν καθυστερούν το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο. Καινούργια μου φίλη ένα σου λέω …. Έχουμε πολύ βότκα να πιούμε το Χειμώνα

100

Λάμπρος Κατσαρός

Το αγόρι έκπληξη της παρέας

Στην αρχή λες μπα ξενέρωτος θα είναι, δεν μιλάει δεν λαλάει. Βγαίνεις άκυρος όμως γιατί είναι η χαρά της ζωής και του γέλιου. Ένας άνθρωπος που χαίρεσαι να είσαι μαζί του. Έμαθα ότι είναι και φιλόλογος. Από δω  και στο εξής ανήκει στην κατηγορία φίλοι. Και σε αυτή την κατηγορία ανήκουν λίγοι και ο Λάμπρος κατέκτησε τον τίτλο από την καρδιά!!! Λοβ γιου αγόρι μου όμορφο πολύ!

 

Λευτέρης Μπιντέλας

Ο διαφορετικός. Ο άνθρωπος που διαπιστώσαμε ότι θα ήμασταν και συγγενείς παραλίγο αφού οι πατεράδες μας γνωρίζονταν χρόνια. Οι εκπλήξεις της ζωής. Ο δημοσιογράφος που ενώ σου δείχνει ότι δεν μιλάει έχει το απόλυτο θέμα στο τσεπάκι του και τα ξέρει όλα. Ένας άντρας γοητευτικός που ξέρει να στήνει τα πάντα γύρω από αυτό που λέγεται θέμα. Λευτέρη σε ευχαριστώ που από αυτό το οδοιπορικό ανήκεις και εσύ στους φίλους μου!

 

Γιάννης Χατζηγεωργίου

Μια ύπαρξη ιδιαίτερη αλλά χαρούμενη

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερος αλλά πάνω από όλα παιδί

Μπορεί να μην πρόλαβα να τον γνωρίσω τόσο καλά αλλά ήταν μέσα σε όλα με αυτή την απόλυτη ηρεμία που τον διακατέχει. Η ήρεμη δύναμη της δημοσιογραφίας δίνοντας πάντα το κερασάκι στην τούρτα …. Στην περίπτωση μας ήταν το γνωστό Ναπολεών. Το γλυκό που ξεσκίσαμε να τρώμε στην Οδησσό! Είσαι αγαπημένος πλέον φίλος και θα είμαι μαζί σου σε ότι χρειαστείς !! 

Αυτοί ήταν οι 12 …. Με τα μάτια μου που αυτή την φορά είδαν κάποια πράγματα αλλιώς!! 

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από μια καρδιά που ξέρει να αγαπά!!! 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!