Οι 10 αγαπημένες γυναίκες της ελληνικής showbiz που είναι ερωτευμένες με… πιτσιρικάδες

Δεν είναι λίγες οι «cougars» της εγχώριας showbiz, που απολαμβάνουν τον έρωτά τους με νεότερους άνδρες χωρίς τύψεις και ενοχές….


Τη μόδα που καθιέρωσαν οι χολιγουντιανές σταρ, θέλησαν να ακολουθήσουν πολλές ελληνίδες celebrities που βρήκαν το έτερόν τους ήμισυ, αψηφώντας ημερομηνίες γεννήσεων και κάθε είδους συμβάσεις. Τι και αν στο παρελθόν θα θεωρούνταν δακτυλοδεικτούμενες, σήμερα κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να έχει σχέση με νεότερο άντρα. Έτσι αδιαφορώντας για τη διαφορά ηλικίας που τις χωρίζει από τους συντρόφους τους, δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Ναταλία Γερμανού-Μάνος Ιωάννου

Η αυτοπεποίθηση και η ευγένεια με την οποία ο 26χρονος ηθοποιός προσέγγισε τη 49χρονη παρουσιάστρια, ήταν αρκετά για να κάνουν τη Ναταλία να ενδώσει στο φλερτ του. Αν και δεν είναι η μόνη σχέση της με διαφορά ηλικίας, όταν τον γνώρισε για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι στο κλαμπ «Ακρωτήρι», δεν περίμενε πως σύντομα οι δύο τους θα γινόντουσαν ζευγάρι. Μάλιστα, χρειάστηκαν αρκετά μηνύματα στα social media και άλλα τόσα ραντεβού μέχρι να… δέσει το γλυκό. Ο έρωτάς τους ύστερα από δέκα μήνες κοινής πορείας όλο και φουντώνει, γι’ αυτό εκτός του ότι μένουν μαζί αρκετές μέρες στο σπίτι της Ναταλίας, έχουν χτυπήσει και το ίδιο τατουάζ, το οποίο γράφει «ΝΑΜΑ» – από τα αρχικά των ονομάτων τους. Η διαφορά ηλικίας για εκείνους δεν παίζει κανένα ρόλο καθώς όπως παραδέχεται η Ναταλία «ο έρωτας δεν είναι μαθηματικά, αλλά χημεία».

 Ελίνα Καντζά-Dj Ras

Full in love είναι η 42χρονη Ελίνα με τον κατά 10 χρόνια νεότερο σύντροφό της. Η διαφορά ηλικίας ποτέ δεν επηρέασε τη σχέση τους, άλλωστε η Ελίνα σήμερα είναι πιο καυτή από ποτέ. Είναι μαζί περίπου έξι χρόνια και μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου. Στο πρόσωπο του αγαπημένου της η Ελίνα φαίνεται πως βρήκε τον ιδανικό σύντροφο, καθώς είναι πάντα δίπλα της και τη στηρίζει σε κάθε επαγγελματικό της βήμα.

Ρούλα Ρέβη-Αποστόλης Τότσικας

Παρά τους ενδοιασμούς που είχε η φωτογράφος στο να δημιουργήσει σχέση με τον ηθοποιό, λόγω της δεκαετίας που τους χωρίζει, τελικά αφέθηκε στο έντονο φλερτ του. Η γνωριμία τους έγινε πριν από επτά χρόνια μέσα σε ένα στούντιο, και από τότε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους ζουν σαν παντρεμένοι, αφού συγκατοικούν, ενώ έχουν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις μεταξύ των οικογενειών τους. Μάλιστα δεν αποκλείεται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς όπως δήλωσε ο 30χρονος ηθοποιός θα ήθελε ο γάμος τους να γίνει «σ” ένα όμορφο εκκλησάκι, χωρίς κόσμο».

Calliope-Χρήστος Καρβούνης

Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος, αφού από την πρώτη στιγμή που τους σύστησε ένας κοινός γνωστός τους, το 1995 στη Νέα Υόρκη, κατάλαβαν πως βρήκαν το άλλο τους μισό. Αν και άκουσαν πολλά αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας, εκείνοι τους διέψευσαν πανηγυρικά, μιας και αυτή η διαφορά ήταν καθοριστική για τον ευτυχισμένο τους γάμο. Έπειτα από έναν χρόνο σχέσης παντρεύτηκαν, ενώ τον Απρίλιο του 2009 ήρθαν στον κόσμο με εξωσωματική γονιμοποίηση οι δίδυμες κόρες τους, Άννα-Απολλωνία και India-Barbara-Ολυμπία. Οι δυο τους δέθηκαν ακόμα περισσότερο ήταν όταν η διεθνούς φήμης φωτογράφος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, αφού υπέστη διπλή μαστεκτομή, με το σύζυγό της να μη φεύγει από το πλευρό της ούτε στιγμή.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου-Δημήτρης Τσέλιος ( μόλις χώρισαν όμως) αλλά το αναφέρουμε….

«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά», λέει ο λαός και αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στην τηλεοπτική Ζουμπουλία, η οποία δεν δίστασε να κάνει σχέση με έναν άντρα 23 χρόνια νεότερο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Παρά Πέντε», όπου ο 35χρονος ηθοποιός υποδυόταν το βοηθό σκηνοθέτης της «Αγγέλας», αλλά ο έρωτας τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των παραστάσεων «Μήδεια» του Μποστ. Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι αχώριστοι, και μάλιστα ο Δημήτρης περνά πολλά βράδια στο σπίτι της ηθοποιού, ενώ τα καλοκαίρια μένουν αρκετό καιρό μαζί στο εξοχικό της στην Αίγινα. Η Ελισάβετ δεν πιστεύει πως η ηλικία είναι καθοριστικός παράγοντας για την πορεία μιας σχέσης, καθώς όπως δηλώνει «δεν πιστεύω σε διαφορές ηλικιών, αλλά σε συναντήσεις ισχυρές».

Έλλη Κοκκίνου-Γιώργος Μπόγρης

«Σίγουρα ο Γιώργος είναι από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μου», εξομολογείται η 44χρονη τραγουδίστρια για τον 25χρονο σύντροφό της. Μετά το διαζύγιο της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, τον 6χρονο σήμερα Αλέξανδρο, η Έλλη βρήκε στο πρόσωπο του μπασκετμπολίστα τον ιδανικό σύντροφο. Οι δύο τους είναι περίπου τέσσερα χρόνια μαζί και παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γιώργος στέκεται σαν βράχος δίπλα στην καλή του. Για εκείνη ο σύντροφός της, όπως υποστηρίζει, είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχει γνωρίσει, καθώς έχει καταφέρει να εξαφανίσει τις περισσότερες ανασφάλειές της.

Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς

Τι και αν η τραγουδίστρια περνάει κατά οκτώ χρόνια τον Διονύση, μόνο εμπόδιο δεν στάθηκε αυτό στον έρωτά τους. «Τον πήρα τεκνάκι και συνεχίζει να είναι», αναφέρει με χιούμορ η 51χρονη τραγουδίστρια Παρότι υπήρξαν από τα πρώτα ζευγάρια στην ελληνική showbiz με διαφορά ηλικίας, ποτέ τους δεν επηρεάστηκαν από τα κακεντρεχή σχόλια που άκουσαν στην αρχή της σχέσης τους. Σήμερα οι δύο τους μαζί με τον 15χρονο γιο τους Δημήτρη έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, και παρά τα σκαμπανεβάσματα αισιοδοξούν να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωή τους.

Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου

Τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο στον έρωτά τους, ούτε τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν, ούτε τα 13 χρόνια διαφοράς. Μάλιστα ύστερα από περίπου έναν χρόνο σχέσης είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν οικογένεια, καθώς η 37χρονη τραγουδίστρια διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τι και αν το στενό περιβάλλον του 24χρονου ποδοσφαιριστή έχει εκφράσει δημόσια τις αντιρρήσεις του για αυτήν τη σχέση; Σάββας και Αγγελική δεν πτοούνται με τίποτα. «Εγώ νομίζω πως δεν τίθεται θέμα ηλικίας ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Το θέμα είναι κατά πόσο υπάρχει καλή επικοινωνία, κατανόηση και σεβασμός», δηλώνει ο Σάββας. Οι δυο τους είναι φουλ ερωτευμένοι και ο ερχομός του γιου τους, που θα πάρει το όνομα Βασίλης, θα έρθει να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Εβελίνα Παπούλια-Φώτης Παπαθεοδώρου

Στην καλύτερή της φάση βρίσκεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια η 43χρονη ηθοποιός, αφού ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του κατά 10 χρόνια μικρότερου συντρόφου της. Η διαφορά ηλικίας ούτε σαν σκέψη δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό τους, και από τη στιγμή που γνωρίστηκαν στη θεατρική παράσταση «Blood Brothers», όπου ο Φώτης εργαζόταν ως ηχολήπτης και εκείνη ως χορογράφος, έγιναν αχώριστοι. Εκτός από την αγάπη τους, οι δυο τους μοιράζονται και πολλά κοινά ενδιαφέροντα και μάλιστα, χάρη στον Φώτη, ο οποίος είναι και μπασίστας, η Εβελίνα ασχολήθηκε με το τραγούδι. Αν και ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια τους, τον Μάρτιο του 2011 και ανήμερα των γενεθλίων της καλής του, ο Φώτης της χάρισε ένα μονόπετρο θέλοντας να της εκφράσει την αγάπη του.

πηγή freegossip.gr

Έλενα Ράπτη-Λούκας Γιώρκας

Παρότι στην αρχή η 38χρονη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο 27χρονος Κύπριος τραγουδιστής προσπάθησαν να κρύψουν τη σχέση τους, πλέον απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Τα 11 χρόνια που τους χωρίζουν ποτέ δεν απασχόλησαν το ζευγάρι και μάλιστα όπως δηλώνει η Έλενα, «δεν νιώθω την ηλικία μου… Με την ίδια ευκολία θα μιλήσω με ένα δεκαοκτάρη με την ίδια ευκολία με έναν εξηντάρη». Οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις όλο και πληθαίνουν, το χαμόγελο στο πρόσωπό τους μαρτυρά την ευτυχία τους.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!