1.000.000 προβολές σε 60 ώρες για τη νέα επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο» • Hit Channel


Νέα προσωπική επίδοση σημειώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος χάρη στο νέο τραγούδι του που τρελαίνει το κοντέρ.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η ολοκαίνουρια μεγάλη επιτυχία του με τίτλο «Για Κάποιο Λόγο» καταρρίπτουν κάθε ρεκόρ!

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του τρελαίνει για άλλη μία φορά το κοντέρ του YouTube και κεντρίζει την προσοχή, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο με το τραγούδι που προλογίζει το δέκατο ολοκληρωμένο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Για κάποιο λόγο ‘γίναν όλα», τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος και συναρπάζει το κοινό με την καθηλωτική ερμηνεία του για άλλη μία φορά. «Για Κάποιο Λόγο», καθόλου τυχαίο, είναι δεδομένη η επιτυχία όταν ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεργάζεται δισκογραφικά με ένα συγκεκριμένο δίδυμο εξαιρετικών δημιουργών που δίνει τον καλύτερο εαυτό του.

Μετά από το «Είναι Κάτι Λαϊκά», το «Πού Θα Με Πας» και άλλα τραγούδια, ο πολυτάλαντος Γιώργος Σαμπάνης υπογράφει ξανά τη θεσπέσια μουσική και η Ελένη Γιαννατσούλια καταθέτει πάλι τους θαυμάσιους στίχους της.

Το «Για Κάποιο Λόγο» κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου και μέσα σε 60 ώρες έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολών, ενώ το μοναδικό video clip που σκηνοθέτησε ο Άλεξ Κωνσταντινίδης είναι η Νο1 τάση στο YouTube.

Το χρονικό διάστημα εντός του οποίου ο Νίκος Οικονομόπουλος υπερπηδά τον πήχη του ενός εκατομμυρίου προβολών σηματοδοτεί καινούριο προσωπικό ορόσημο, καθώς «Ο Χαρακτήρας» χρειάστηκε πέντε ημέρες για να συγκεντρώσει τον ίδιο αριθμό επισκέψεων και για το «Είναι Κάτι Λαϊκά» απαιτήθηκαν εφτά ημέρες.

Ταυτόχρονα, ο Νίκος Οικονομόπουλος τοποθετείται για πρώτη φορά επικεφαλής του «Κέντρο Αθηνών» και από τις 20 Οκτωβρίου αρχίζει εμφανίσεις με συντροφιά τους Onirama.

Δείτε επίσης: Η νέα μεγάλη επιτυχία
του Νίκου Οικονομόπουλου, «Για Κάποιο Λόγο», κυκλοφόρησε

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!