Υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού (photos) • Hit Channel


Σε μεταμόσχευση νεφρού υπεβλήθη η Selena Gomez, όπως αποκαλύπτει για πρώτη φορά, σοκάροντας το κοινό για την κατάσταση της υγείας της.

Η Selena Gomez σοκάρει το κοινό, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εξαιτίας του αυτοάνοσου νοσήματος του Λύκου από το οποίο πάσχει.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε την περιπέτεια της υγεία της με μία ανάρτηση στο Instagram, όπου περιγράφει εν συντομία στα 126 εκατομμύρια των ακολούθων της όσα συνέβησαν:

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι μερικοί από τους fans μου είχαν παρατηρήσει ότι ξεκουραζόμουν για ένα μέρος του καλοκαιριού και ερωτήθηκα γιατί δεν προωθούσα τη νέα μου μουσική, για την οποία ήμουν εξαιρετικά περήφανος. Ανακάλυψα ότι χρειάστηκα να κάνω μεταμόσχευση νεφρού λόγω του Λύκου και ανάρρωνα. Ήταν ό,τι έπρεπε να κάνω για τη συνολική υγεία μου», αποκαλύπτει για πρώτη φορά η 25χρονη Αμερικανίδα και σοκάρει.

«Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας, σύντομα, το ταξίδι μου τους τελευταίους μήνες, όπως πάντα ήθελα να το κάνω. Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα ιατρών για όλα όσα έκαναν για εμένα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση», συνέχισε.

Όσον αφορά τη δότρια που δώρισε απλόχερα το νεφρό της στη Selena Gomez, αυτή ήταν η φίλη της Francia Raisa:

«Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Francia Raisa. Μου έδωσε το απόλυτο δώρο και θυσιάστηκε δωρίζοντας το νεφρό της σε εμένα. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Ο Λύκος εξακολουθεί να είναι πολύ παρεξηγημένος, αλλά σημειώνεται πρόοδος», ολοκλήρωσε στο μήνυμα της προς το κοινό η νεαρή pop star.

Επιπλέον, η Selena Gomez μοιράστηκε μία σειρά φωτογραφιών πριν και μετά από την επέμβαση.

Στο κρεβάτι του νοσοκομείου μαζί με τη δότρια, τη Francia Raisa:

Η μετεγχειριτική τομή της τραγουδίστριας έπειτα το χειρουργείο:

 

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!