Το «X Factor» αρχίζει – Πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο; • Hit Channel


Η ώρα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου κύκλου του «The X Factor» έχει φτάσει.

Το «The X Factor» επιστρέφει!

Ένα show που συνεχίζει να εμπνέει και να συναρπάζει τους τηλεθεατές σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Έχει αποτελέσει τη βάση απ’ όπου μπόρεσαν να εκτοξευθούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα του κόσμου.

Το «The X Factor 2» (σ.σ. ουσιαστικά πέμπτη σεζόν στη χώρα μας) θα συναντήσει το κοινό του σε Ελλάδα και Κύπρο αφού αρχίζει και πάλι την προβολή του μέσα από τη συχνότητα του «ΣΚΑΪ».

Μετά από έναν μαραθώνιο pre-casting από όπου πέρασαν πάνω από 3.000 άτομα, ήρθε η ώρα των κριτών να αναλάβουν δράση και να ξεχωρίσουν μέσα από τις auditions τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της Ελλάδας. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας ξεκινούν την αναζήτηση των πιο ταλαντούχων, παθιασμένων και ικανών τραγουδιστών.

Περισσότερα από 600 άτομα θα περάσουν από τις auditions του «The X Factor 2» κι όλοι ευελπιστούν να αποσπάσουν τη θετική ψήφο των τεσσάρων coaches. Από τις συγκινητικές auditions ως το bootcamp και την τελική τους εμφάνιση οι φιλόδοξοι τραγουδιστές θα συναγωνιστούν για να κερδίσουν το απόλυτο έπαθλο: Το χρυσό συμβόλαιο που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Το πρώτο επεισόδιο των auditions θα προβληθεί την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 21:00.

XFactorGr

The King is Back! To #XFactorGr επιστρέφει στις 27/4 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Χιλιάδες υποψήφιοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν κριτές και κοινό και θα διεκδικήσουν την θέση του νικητή..#TheRealMusiceXperience αρχίζει τώρα..Eίστε έτοιμοι?

Posted by The X Factor Greece on Saturday, 22 April 2017

Δείτε επίσης: Είστε έτοιμοι;
Το «X Factor» ξεκίνησε εντυπωσιακά δια θαλάσσης (photos)

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!