Το One Piece κάνει ρεσάλτο στο smartphone σου! – Hit Channel


Ο Monkey D. Luffy  έρχεται σε iPhone και Android με το One Piece Thousand Storm.

Η δημοφιλής σειρά manga και anime One Piece είναι έτοιμη να κάνει επιδρομή και στις iOS και Android συσκευές σας. Η Bandai Namco παρουσίασε το One Piece Thousand Storm, ένα μίγμα μεταξύ RPG και action σε 3D, που αναμένεται μέσα στο χειμώνα.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να κάνετε από τώρα προ-εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα, έτσι ώστε να ξεκλειδώσετε μια σειρά από ανταμοιβές με την επίτευξη των 50 χιλιάδων συνδρομητών.

Το One Piece Thousand Storm επικεντρώνεται σε μια σειρά αποστολών στις οποίες θα πρέπει να κυνηγήσετε θησαυρούς, που σημαίνει multiplayer μάχες, όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε σε πραγματικό χρόνο με έως και τρεις φίλους σας.

Αλλά το πιο cool από όλα είναι πως εάν είσαι ένας fan του Monkey D. Luffy και των συντρώφων του, στο One Piece Thousand Storm θα μπορείτε να εξελίξεται τους αγαπημένους σας χαρακτήρες μέσα από ειδικές κάρτες εμπνευσμένες από τα γεγονότα του anime.

Το One Piece Thousand Storm περιλαμβάνει όλους τους κύριους χαρακτήρες του πληρώματος από τα story arcs  “2 Years Ago” και “New World”.

Κάντε λοιπόν  προ-εγγραφή  και να λάβετε 3 κάρτες Berry και 5 κέρματα ουράνιου τόξου, συν άλλες έξτρα ανταμοιβές, αν οι συνδρομές θα φτάσουν τις 100.000. Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του game και  επιλέξετε μεταξύ iOS και Android έκδοσης.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!