Το making of του απολαυστικού video clip για το «Swish Swish» • Hit Channel


Πώς γυρίστηκε το απολαυστικό video clip της Katy Perry για το «Swish Swish» που προκάλεσε το… απόλυτο χάος;

Λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή το επικό «Swish Swish» της Katy Perry και ακόμη περισσότερο όταν παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά το… χαοτικό video clip που το οπτικοποίησε, συγκεντρώνοντας πλήθος τηλεοπτικών αστέρων.

Δύο ομάδες μπάσκετ, οι «Tigers» εναντίον «Sheep», αναμετρήθηκαν στον πιο πολυαναμενόμενο αγώνα της χρονιάς. Οι προπονητές Molly Shannon (Tiger) και Terry Crews (Sheep) υποσχέθηκαν ένα παιχνίδι που έπρεπε να δουν οι οπαδοί του μπάσκετ σε όλον τον κόσμο.

Δεδομένης της διαστημικής σεζόν που είχαν οι «Sheeps», ορισμένοι αθλητικοί αναλυτές προέβλεψαν ότι η συγκεκριμένη μάχη του Δαυίδ με τον Γολιάθ θα είναι «το πιο καυτό χάος στην ιστορία». Ωστόσο, η Katy «Kobe » Perry, αρχηγός των «Tigers», παρέμενε αισιόδοξη, προσμένοντας έναν επικό αγώνα όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο  Hafþór Júlíus «Thor» Björnsson, αρχηγός των «Sheeps», συμφώνησε.

Οι θεατές απόλαυσαν επίσης μία αξέχαστη εμφάνιση από τη Nicki Minaj στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Τα παραπάνω διαδραματίστηκαν στο video clip της Katy Perry για το «Swish Swish», την τελευταία επιτυχία του νέου άλμπουμ της «Witness», που κυκλοφορεί από τον προηγούμενο Ιούνιο μέσω της Capitol Records / Universal Music.

Πώς γυρίστηκε, όμως, το απολαυστικό video clip που μετρά πάνω από 270 εκατομμύρια προβολές σε διάστημα δύο μηνών; Απαιτήθηκε ένα υπαρκτό γήπεδο μπάσκετ, εντατική προετοιμασία και δεκάδες άτομα που πήραν θέση στις κερκίδες, ώστε να δημιουργηθεί η αληθινή αίσθηση ενός αγώνα μπάσκετ. Σκηνοθέτης ήταν ο βραβευμένος με Grammy, Dave Meyers («Firework»).

Τα παρασκήνια του «Swish Swish» είναι τόσο σπαρταριστά όσο το τελικό μοντάζ, αλλά και… επίπονα. Όπως θα δείτε (στο 2:26), η Katy Perry χρειάστηκε να δεχτεί την μπάλα στο πρόσωπο αρκετές φορές, μέχρι να επιτευχθεί το κατάλληλο πλάνο.

Την ομάδα των «Tigers» απάρτιζαν:
– H Katy «Kobe» Perry.
– O Russell Horning, το περίφημο «Backpack Kid».
– H Jenna Ushkowitz από το «Glee».
– Ο Gaten Matarazzo από το «Stranger Things».
– Ο ηθοποιός και χορευτής Dexter Mayfield.
– Η κωμικός Christine Sydelko.
Προπονητής, η ηθοποιός Molly Shannon.

Ενώ στους «Sheep» έπαιξαν:
– Ο Hafþór Júlíus «Thor» Björnsson από το «Game Of Thrones».
– Η Iris Kyle, 10 φορές πρωταθλήτρια στο bodybuilding.
Προπονητής, ο παλαίμαχος αθλητής και νυν ηθοποιός Terry Crews.

Στη φυσική θέση τους, σε ρόλο σχολιαστών, βρέθηκαν ο Bill Walton και ο Rich Eisen.

Δείτε επίσης: Η απόλυτη καταστροφή στο χαοτικό
video clip της Katy Perry για το «Swish Swish»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!