Το «Cola» αναφέρεται στο σκάνδαλο με τον Harvey Weinstein • Hit Channel


Η Lana Del Rey είχε γράψει για τον Harvey Weinstein, πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο που κλονίζει το Χόλιγουντ το τελευταίο διάστημα.

Το τραγούδι «Cola» (2012) της Lana Del Rey για τους μεγαλύτερους άνδρες αφορούσε τον Harvey Weinstein, υποστηρίζει μία πηγή στο «Page Six».

Το «Cola» διαθέτει τους εξής στίχους: «Έχω προτίμηση για τους άνδρες που είναι μεγαλύτεροι. Πάντα υπήρξε, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη» και αρχικά ακολουθούσε γραμμή: «Ο Harvey είναι στον ουρανό με τα διαμάντια και με κάνει να τρελαίνομαι. Το μόνο που θέλει να κάνει είναι να κάνει πάρτι με το όμορφο μωρό του.»

Επιπλέον το τραγούδι που περιεχόταν στο EP «Paradise» ανέφερε, «ξέρω τη γυναίκα σου και δε την πειράξει».

Μία πηγή από τη βιομηχανία ψυχαγωγίας λέει στο «Page  Six» ότι η Lana Del Rey έγραψε το τραγούδι αφού ο Weinstein την καταδίωξε ερωτικά, αλλά εκείνη «τον απέρριψε, είχε σύντροφο».

Όταν ο -πάλαι ποτέ ένδοξος παραγωγός- Harvey Weinstein άκουσε τους στίχους του τραγουδιού και το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται, η πηγή σχολίασε: «Ο Harvey έγινε έξω φρενών και επέμενε ότι να αλλάξει τους στίχους η Lana Del Rey», κάτι που έκανε. Μετά την  αφαίρεση του ονόματος του Weinstein η επίμαχη γραμμή αναφέρει: «Αχ, είναι στον ουρανό με τα διαμάντια και με κάνει να τρελαίνεται.»

Η έκφραση «στον ουρανό με τα διαμάντια» προέρχεται από το τραγούδι των Beatles, «Lucy in the Sky with Diamonds» και έχει συνδεθεί με τη χρήση LSD.

Ακούστε την εκδοχή του «Cola» με την αναφορά στο όνομα του Harvey Weinstein:

Ο Harvey Weinstein συνεργάστηκε αργότερα με τη Lana Del Rey, σε ένα τραγούδι για την ταινία του «Big Eyes» το 2014.

 

Δείτε επίσης: Η Lana Del Rey ταξιδεύει
στο μέλλον με το video clip του «White Mustang»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!