«Το νέο μου single είναι για τους haters» • Hit Channel


Με αρκετή όρεξη διατίθεται να επιστρέψει στη δράση η Demi Lovato, αφιερώνοντας το νέο τραγούδι της σε όλους τους haters.

Η Demi Lovato αποφάσισε να δώσει στοιχεία σχετικά με το πρώτο single από τον επόμενο δίσκο της.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το καινούριο υλικό θα είναι αφιερωμένο σε όλους όσους τη… μισούν, κοινώς στους haters:

«Ξέρω τι θέλω το πρώτο μου single (από το άλμπουμ) να είναι… Ειρωνικά, είναι για τους haters», ανέφερε η Demi Lovato, η τελευταία δισκογραφική δουλειά της οποίας έγινε πραγματικότητα το φθινόπωρο του 2015.

Την τελευταία χρονιά, αναλογίστηκε να εγκαταλείψει τα κοινωνικά δίκτυα και να κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα της εξαιτίας των διαφωνιών των haters στο Twitter. Είχε ισχυριστεί ακόμη ότι δεν ήξερε εάν θα κυκλοφορήσει άλλο δίσκο «αφού κανείς δε θα τον αγόραζε».

Η Demi Lovatο είχε κλονισθεί βαθιά από τη θύελλα των σχολίων, μετά από την κριτική που  είχε ασκήσει στη Mariah Carey.

Σύντομα μετά τις αντιδράσεις, το άλμπουμ «Confident» έλαβε μία υποψηφιότητα στα Βραβεία Grammy, αναζωογονώντας την Demi Lovatο. Επέστρεψε στο στούντιο, άρχισε να πειραματίζεται ώστε να κατανοήσει σε ποιο δρόμο ήθελα να πάει και τώρα λέει ότι θα κυκλοφορήσει τον καινούριο δίσκο της αργότερα αυτή τη χρονιά.

Για την ώρα, ακούμε την Demi Lovato να συμμετέχει στο νέο τραγούδι του electro τριδύμου των Cheat Codes με τίτλο «No Promises».

Δείτε επίσης: Η Demi Lovato, οι Cheat Codes
και το video clip του «No Promises»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!